Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ: Ξεκάθαρα μηνύματα Μαρινάκη σε παίκτες και προπονητή - Τι είπε για τον κόσμο που γιούχαρε! (BINTEO)
| 2017-02-26 23:01:00

ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ: Ξεκάθαρα μηνύματα Μαρινάκη σε παίκτες και προπονητή - Τι είπε για τον κόσμο που γιούχαρε! (BINTEO)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ: Ξεκάθαρα μηνύματα Μαρινάκη σε παίκτες και προπονητή - Τι είπε για τον κόσμο που γιούχαρε! (BINTEO)

Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε μπροστά στις κάμερες για τον... πόλεμο που δέχεται η ομάδα, για την συνέχεια και τις αποδοκιμασίες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του μπροστά στις κάμερες, αμέσως μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, έστειλε… μήνυμα σε Μπέντο και παίκτες ενόψει της συνέχειας, λέγοντας ότι πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες και να βγάλουν εγωισμό, σημείωσε ότι είναι δεμένη σαν οικογένεια, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτο να ακούγονται υβριστικά συνθήματα για παίκτες του Ολυμπιακού μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης.

"Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία συνεχή μάχη. Μέχρι τώρα είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν κακά αποτελέσματα, υπάρχουν ατυχίες, υπάρχουν και λάθη. Εμείς είμαστε εκεί να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να κερδίζουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κραξήματα ούτε για τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βγάλουμε τον εγωισμό μας. Οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι και θα δείτε ότι σε Σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν ξανά τα καλά αποτελέσματα. Θέλω να πω ότι στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους είναι κοντά στην ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, μία οικογένεια, ενωμένοι, δυνατοί και θα συνεχίσουμε έτσι είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν.

Επίσης, το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Όλοι έχουμε νεύρα, όλοι είμαστε φανατικοί και όλοι μπορεί να περνάμε δύσκολες στιγμές. Παίκτη του Ολυμπιακού ή τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς μέσα στο γήπεδο να εκδηλώνεται εναντίον του. Ειδικά στους παίκτες. Βρισκόμαστε σε μία μάχη και τις μάχες εμείς τις κερδίζουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και όλοι έχουν την στήριξη μου".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags