Facebook Pixel Τι συνέβη μετά τον Πανιώνιο και τους... τρέλανε – Η πρώτη εξήγηση για την παρέμβαση Μαρινάκη!
| 2017-02-27 00:18:00

Τι συνέβη μετά τον Πανιώνιο και τους... τρέλανε – Η πρώτη εξήγηση για την παρέμβαση Μαρινάκη!

Τι συνέβη μετά τον Πανιώνιο και τους... τρέλανε  –   Η πρώτη εξήγηση για την παρέμβαση Μαρινάκη!

Η πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα έφερε εξελίξεις στο Λιμάνι. Το περιστατικό με τη λήξη που προκάλεσε συζητήσεις και η άμεση αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε… περιπέτειες έβαλε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός, καθώς λίγες μόλις ημέρες μετά τον θρίαμβο στην Άγκυρα και το εντυπωσιακό 3-0 κόντρα στην Οσμάνλισπορ και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε η πρώτη «σφαλιάρα» στο Καραϊσκάκη για την Σούπερ Λιγκ.

Ο Πανιώνιος με γκολ του Μασούρα πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό, κατάφερε και πήρε ένα τεράστιο «διπλό», καθώς το μόνο που χρειάστηκε να κάνει για τα υπόλοιπα 95 λεπτά του αγώνα, ήταν αν κλείσει τους χώρους στο κέντρο και να παίξει… σκυλίσια άμυνα. Η τακτική αυτή υποχρέωσε τους Πειραιώτες να παίξουν αποκλειστικά με γιόμες, κίνηση που δεν τους βοήθησε να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Έτσι λοιπόν, με τη λήξη της αναμέτρησης υπήρξε «τρελή» γιούχα, τα γνωστά συνθήματα για τον Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά και για πρώτη φορά υβριστικό σύνθημα κατά του Πάουλο Μπέντο. Μάλιστα, αυτό που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση σε όσους ήταν στο γήπεδο, αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας, ήταν το γεγονός ότι ακούστηκε γιούχα και συνθήματα, ακόμα και από τα επίσημα.

Αυτό ίσως και ήταν ο κυριότερος λόγος που ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε μετά από καιρό να βγει στις κάμερες μετά από παιχνίδι του Ολυμπιακού και να κάνει δηλώσεις (διαβάστε τι είπε και δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ). Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, αντιλαμβανόμενος ότι η νέα ήττα με κακή εμφάνιση, δίνει… πάτημα σε όσους «γρκινιάζουν» και αποδοκιμάζουν συχνά για την φετινή εικόνα της ομάδας, βγήκε μπροστά και θέλησε να στείλει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τόσο εντός του συλλόγου, με την ατάκα «είμαστε μία οικογένεια» και ότι θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, «δηλαδή να κερδίζουμε» όσο και στους ανταγωνιστές του, οι οποίοι βλέποντας τον Ολυμπιακό να χάνει μέσα στην έδρα του, προφανώς και αναθάρρησαν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags