Facebook Pixel Προειδοποίηση-βόμβα: Άμεσος κίνδυνος για Τζέιμς - Τι συμβαίνει με τον παικταρά και γιατί μπορεί να χαθεί;
Μπάσκετ
| 2017-02-27 18:57:00

Προειδοποίηση-βόμβα: Άμεσος κίνδυνος για Τζέιμς - Τι συμβαίνει με τον παικταρά και γιατί μπορεί να χαθεί;

Προειδοποίηση-βόμβα: Άμεσος κίνδυνος για Τζέιμς - Τι συμβαίνει με τον παικταρά και γιατί μπορεί να χαθεί;

Ολος ο κόσμος μιλάει από το βράδυ της Παρασκευής για τον Μάικ Τζέιμς, μετά το μεγάλο τρίποντο,που έβαλε σχεδόν με την εκπνοή και έδωσε στον Παναθηναϊκό την τεράστια νίκη επί της Ούνικς Καζάν.

Ο Αμερικάνος γκαρντ ήταν εκείνος που είχε δώσει ανάλογη νίκη στην ομάδα του πριν από καιρό, πάλι στο ΟΑΚΑ, επί της Εφές Αναντολού. Είχε κερδίσει τρεις βολές στο τέλος, είχε ευστοχήσει και στις τρεις, το παιχνίδι πήγε στη παράταση και εκεί ο Παναθηναϊκός πήρε τους δύο βαθμούς.

Με αυτές τις δύο εμφανίσεις και με τη συνολική του παρουσία ο Τζέιμς έχει αποπληρώσει τους "πράσινους" για τη ζημιά που τους είχε κάνει, όταν αυτοτραυματίστηκε και δεν έπαιζε για περίπου δύο μήνες.

Ο 26χρονος πλέι-μέικερ, πάντως, έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι, δηλαδή, είναι ελεύθερος να συνεχίσει, όπου αυτός επιθυμεί τη καριέρα του!

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση για πρόωρη ανανέωση. Δεν αποκλείεται σύντομα να τον πλησιάσουν, αλλά η τάση είναι ότι όλα θα τεθούν επί τάπητος το καλοκαίρι. Σε αυτή τη περίπτωση ο κίνδυνος να χαθεί ο Τζέιμς, θα είναι μεγάλος!

Εδώ, όμως, δεν καταστράφηκε ο Παναθηναϊκός με την αποχώρηση του Διαμαντίδη, θα γίνει κάτι τέτοιο με τον Τζέιμς; Επ' ουδενί, αν και ο Αμερικάνος είναι υπερπολύτιμος και επιπλέον δεν υπάρχουν πολλοί καλοί πλέι-μέικερ στην ευρωπαϊκή αγορά... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags