Facebook Pixel Ξέσπασμα ρεπόρτερ Ηρακλή για τη «σφαγή» με ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα ψάχνουν να ξεσκίσουν διαιτητή και βοηθούς» (ΦΩΤΟ)
| 2017-02-27 21:14:00

Ξέσπασμα ρεπόρτερ Ηρακλή για τη «σφαγή» με ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα ψάχνουν να ξεσκίσουν διαιτητή και βοηθούς» (ΦΩΤΟ)

Ξέσπασμα ρεπόρτερ Ηρακλή για τη «σφαγή» με ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα ψάχνουν να ξεσκίσουν διαιτητή και βοηθούς» (ΦΩΤΟ)

Τα έχωσε στις εφημερίδες και τους διευθυντές τους για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα πρωτοσέλιδα.

Ο Ηρακλής ήταν παλικάρι κόντρα στον ΠΑΟΚ και σίγουρα τον αδικεί το τελικό 1-1, δεδομένου, ότι το γκολ του Πρίγιοβιτς ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Τύπος της Θεσσαλονίκης δεν έδωσε μεγάλη βάση στα πρωτοσέλιδα σε αυτό το διαιτητικό λάθος, κάτι που οδήγησε δημοσιογράφο που υπηρετεί το ρεπορτάζ του Ηρακλή σε ξέσπασμα!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Βλάχο, ο οποίος στον λογαριασμό του στο Facebook τα έχωσε στους διευθυντές των τοπικών εφημερίδων της πόλης. «Η μία εφημερίδα δεν γράφει ούτε λέξη για την διαιτησία στο πρωτοσέλιδο. Η άλλη με μικροσκοπικά γράμματα γράφει για γκολ οφσάιντ και πέναλτι που δεν δόθηκε. Τα "αντικειμενικά" σάιτ (με ελάχιστες εξαιρέσεις) αντιμετωπίζουν με ανάλογο τρόπο το έγκλημα του Καραβασίλη. Αύριο τα ραδιόφωνα θα ψάχνουν να βρουν πρώην διαιτητή να πει ότι ήταν πέναλτι.

Την επόμενη εβδομάδα, τα ίδια ΜΜΕ θα ψάχνουν και το ανάποδο πλάγιο άουτ για να ξεσκίσουν τον διαιτητή και τους βοηθούς που θα οριστούν στο ματς της Τούμπας. Η αθλητική δημοσιογραφία στα καλύτερά της... ΥΓ Υπεύθυνοι για τα πρωτοσέλιδα είναι οι διευθυντές των ΜΜΕ και όχι οι ρεπόρτερ...΄», ανέφερε η ανάρτηση του ρεπόρτερ του «γηραιού».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags