Facebook Pixel Ερυθρόλευκος θρίαμβος στην Κυψέλη! O Oλυμπιακός 3-1 τον Παναθηναϊκό σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι!
Άλλα Σπορ
| 2017-02-27 22:21:00

Ερυθρόλευκος θρίαμβος στην Κυψέλη! O Oλυμπιακός 3-1 τον Παναθηναϊκό σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι!

Ερυθρόλευκος θρίαμβος στην Κυψέλη! O Oλυμπιακός 3-1 τον Παναθηναϊκό σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι!

Τσούπκοβιτς (κορυφαίος) και Αγκάμεζ "καθάρισαν" τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο των "πρασίνων" στην έδρα τους!18 σερί νίκες στο πρωτάθλημα οι -χωρίς ήττα- ερυθρόλευκοι στη Volleyleague

Oι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στους 52 βαθμούς, στο +9 από τον αιώνιο αντίπαλό τους και ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου, δείγμα του ότι κλείδωσαν την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει πλέι οφ.

Από την άλλη, το τριφύλλι είναι στο +1 από τον τρίτο ΠΑΟΚ και αναμένεται «σφαγή» στο φινάλε για το ποιος θα τερματίσει πίσω από τον Ολυμπιακό.  

Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες λύσεις στο ματς με τους Αγκάμεζ και Τσούπκοβιτς να κάνουν μεγάλο ματς επιθετικά, ενώ οι γηπεδούχοι δεν είχε σε τόσο καλή ημέρα τους Τσίροβιτς και Μεργκαρέχο, με τους Πανταλέων και Ρανγκέλ να βοηθούν σημαντικά και τον Γκονζάλες να είναι μόνιμη επιθετική λύση.

Στο πρώτο σετ είδαμε κάτι σαν... βόλεϊ αφού το μόνο που δούλευε καλά ήταν το μπλοκ άμυνα των δύο ομάδων. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ αφού έκανε λιγότερα λάθη.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο σετ, οι δύο ομάδες βελτιώθηκαν σημαντικά στην επίθεση ο Παναθηναϊκός από το 39% πήγε στο 52% και ο Ολυμπιακός από το 38% στο 54%. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τρία μπλοκ έναντι κανενός των πράσινων, ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είχε πέντε χαμένα σερβίς έναντι κανενός του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά σε λίγο...

Τα σετ: 22-25, 23-25, 30-28, 25-27

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags