Facebook Pixel Τί να τον κάνεις τον Ρανιέρι όταν έχεις Σέξπηρ; Τρομερή Λέστερ "κατάπιε" τη Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-02-28 00:55:00

Τί να τον κάνεις τον Ρανιέρι όταν έχεις Σέξπηρ; Τρομερή Λέστερ "κατάπιε" τη Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί να τον κάνεις τον Ρανιέρι όταν έχεις Σέξπηρ; Τρομερή Λέστερ "κατάπιε" τη Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πρώτο ματς μετά την απόλυση του Ιταλού, υπό τις οδηγίες του Κρεγκ Σέξπηρ, οι "αλεπούδες" πήραν σπουδαία νίκη με 3-1 κόντρα στην ομάδα του Κλοπ!

Δηλαδή, έπρεπε να φύγει ο Ρανιέρι για να βγάλουν οι παίκτες της Λέστερ τις πραγματικές τους δυνατότητες στον αγωνιστικό χώρο;

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας «ξύπνησε» έχοντας στον πάγκο τον υπηρεσιακό τεχνικό, Κρεγκ Σέξπηρ, και «καθάρισε» τη Λίβερπουλ με 3-1 παίρνοντας μια βαθιά ανάσα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού!

Οι «αλεπούδες» προηγήθηκαν στο 28’ με τον Βάρντι να δέχεται πολύ ωραία κάθετη πάσα από τον Ντρινκγουότερ και να πλασάρει εύστοχα τον Μινιολέ σκοράροντας μετά από καιρό. Στο 39’ ο Ντρινκγουότερ από πασέρ έγινε σκόρερ πετυχαίνοντας ένα φανταστικό γκολ με μονοκόμματο βολές, ενώ ο Βάρντι διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά για το 3-0 στο 60’. Το μόνο που κατάφεραν οι «κόκκινοι» ήταν να μειώσουν στο τελικό  3-1 με πλασέ του Κοουτίνιο στο 68’.

Η Λέστερ έφτασε τους 24 βαθμούς ανεβαίνοντας στη 15η θέση, δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Λίβερπουλ έμεινε 5η με 49 πόντους.
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags