Facebook Pixel Θα γίνει σήμερα η δίκη Σισέ-Μαρινάκη;
| 2017-02-28 10:28:00

Θα γίνει σήμερα η δίκη Σισέ-Μαρινάκη;

Θα γίνει σήμερα η δίκη Σισέ-Μαρινάκη;

Μετά από την τελευταία αναβολή, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο Πλημμελειοδικείο Πειραιά, ο πρωί της Τρίτης αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη Σισέ-Μαρινάκη

Στις 09:30 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά η δίκη Τζιμπρίλ Σισέ-Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τον Φεβρουάριο του 2011.

Την περασμένη Τετάρτη διεκόπη η διαδικασία ύστερα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβα στο Πρωτοδικείο και ο παλαίμαχος άσος που ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει το «παρών» στη δίκη μεταφέρθηκε σε κοντινό ξενοδοχείο.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε αιτηθεί να εξαιρεθεί η εισαγγελέας έδρας καθώς ήταν η ίδια που είχε εισβάλει στον ΣΚΑΪ για να συλλάβει με διαδικασία αυτοφώρου τον Κυριάκο Θωμαΐδη μετά από μήνυση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδεία αστυνομικού που ήταν αποσπασμένος στην ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Ωστόσο, κρίθηκε αβάσιμο το αίτημά του.

Είναι άγνωστο το αν θα βρεθεί στη σημερινή διαδικασία ο Τζιμπρίλ Σισέ (στην προηγούμενη δεν είχε δώσει το «παρών» ο κ. Μαρινάκης), καθώς ο δικηγόρος του, κ. Βερβέσος είχε δηλώσει ότι δεν θα μπορέσει ο Γάλλος λόγω υποχρεώσεών του στην πατρίδα του και ενώ νωρίτερα είχε ειπωθεί ενώπιον του δικαστηρίου ότι θα παρευρεθεί ο παλαίμαχος επιθετικός.

Επιπλέον, η έδρα έχει διατάξει τη βίαιη προσαγωγή των διαιτητών εκείνου του αγώνα, κ.κ. Καλόπουλου, Αρετόπουλο και Σαραϊδάρη για να καταθέσουν ως μάρτυρες της υπόθεσης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags