Facebook Pixel Βρέθηκε αυτός που ανέβασε το πανό για τον Ιβάν Σαββίδη!
| 2017-03-02 12:33:00

Βρέθηκε αυτός που ανέβασε το πανό για τον Ιβάν Σαββίδη!

Βρέθηκε αυτός που ανέβασε το πανό για τον Ιβάν Σαββίδη!

Ποιος προέβη σε αυτή την αποκάλυψη;

O αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, φιλοξενήθηκε στον Real Fm και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρέθηκε ο αυτουργός του πανό που αναρτήθηκε στο Καυτανζόγλειο στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ κατά του Ιβάν Σαββίδη και αναμένεται να τιμωρηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδα με ιδιαίτερη προσοχή το ζήτημα χθες. Δεν έχει καμία σχέση με το αθλητικό πνεύμα και την αντίληψη που θα πρέπει να επικρατεί στους ανθρώπους που πάνε στα γήπεδα. Πηγαίνουν για να δουν έναν αθλητικό αγώνα και όχι για να επιτεθούν σε παράγοντας και αθλητές.

Να δούμε όμως τι έγινε. Δεν φταίει η Αστυνομία για όλα. Όταν το πανό έγινε αντιληπτό και κατανοητό, επειδή ήταν στα ρωσικά, η διοργανώτρια μαζί με τους υπεύθυνους ασφαλείας και τους διαιτητές ζήτησαν δύο φορές να κατέβει το πανό.

Ο Ηρακλής ως γηπεδούχος έκανε δύο ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα, αλλά το πανό δεν κατέβηκε.

Η διοργανώτρια Super League, ο παρατηρητής και οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχιστεί το ματς χωρίς διακοπή και να τιμωρηθεί η ομάδα με πρόστιμο.

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία και ενημερώθηκε η Εισαγγελία. Δεν ζητήθηκε απο την Αστυνομία να κατέβει το πανό επειδή δεν ενέπιπτε στις κατηγορίες της ρατσιστικής βίας που άμεσα μπορεί να επέμβει η Αστυνομία.

Η έρευνα συνεχίζεται και από ό,τι με πληροφόρησαν οι αστυνομικοί, αυτός που έβαλε το πανό μέσα έχει ταυτοποιηθεί και μόλις δοθεί εντολή από την εισαγγελία θα προχωρήσουν στις περαιτέρω ενέργειες. Εχει ταυτοποιηθεί για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, γιατί κάποτε στα γήπεδα θα πρέπει να επικρατήσει άλλη αντίληψη, να πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα χωρίς φόβο και χωρίς να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags