Facebook Pixel Τρελά πράγματα γίνονται στον Ολυμπιακό – Τι είδε ο Μπέντο στου Ρέντη, τρελάθηκε και τους «καθάρισε»!
| 2017-03-02 13:45:00

Τρελά πράγματα γίνονται στον Ολυμπιακό – Τι είδε ο Μπέντο στου Ρέντη, τρελάθηκε και τους «καθάρισε»!

 Τρελά πράγματα γίνονται στον Ολυμπιακό – Τι είδε ο Μπέντο στου Ρέντη, τρελάθηκε και τους «καθάρισε»!

Άγριο το παρασκήνιο απ' τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια! Γιατί ο Πορτογάλος έφριξε μ' αυτά που αντίκρισε και ποιοι ποδοσφαιριστές - κορυφαία ονόματα την πλήρωσαν; «Κλικ» εδώ...

Εντύπωση και νέα σχόλια προκάλεσε η απόφαση του Πάουλο Μπέντο να αφήσει εκτός πλάνων και από το αποψινό ματς με τον Ατρόμητο τον Μάρκο Μάριν, αλλά και τον Εστεμπάν Καμπιάσο.

Με τις διοργανώσεις να τρέχουν ασταμάτητα και τα ματς να πέφτουν στο πρόγραμμα με τη μορφή πολυβόλου, ο Πορτογάλος τεχνικός όχι μόνο συνεχίζει να κρατά συρρικνωμένο το ρόστερ του, αλλά δεν δίνει καν μια νέα ευκαιρία σε παίκτες με πλούσιες παραστάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, αλλά και από τα απαιτητικά γήπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι στον Ρέντη θεωρούσαν μετά την προπόνηση της Τρίτης ως δεδομένη την επιστροφή του Μάριν στις επιλογές του προπονητή του, καθώς μάλιστα είναι εμφανές και δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και δείχνει να χρειάζεται ανάσες και φρεσκάρισμα.

Όμως, τελικά ούτε αυτή τη φορά μπήκε ο Γερμανός στην αποστολή και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι ο Μπέντο θεωρεί ότι ο παίκτης δεν έχει τις φυσικές δυνάμεις ακόμα και τώρα για να βγάλει 90λεπτο σε φουλ ρυθμούς!

Ο Πορτογάλος δίνει μεγάλη σημασία στα εργομετρικά του κάθε παίκτη και φαίνεται πως τα νούμερα και οι επιδόσεις του Γερμανού δεν τον ικανοποιούν καθόλου. Μάλιστα, αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει τώρα, αλλά από το ξεκίνημα της σεζόν, γι' αυτό και ο Μπέντο έχει δώσει στον παίκτη πολύ λίγες ευκαιρίες, σε συνδυασμό με το γεγονός βέβαια, ότι ο πρώην άσος της Τσέλσι δεν είναι ούτε ο πιο υπάκουος χαρακτήρας, ούτε επίσης από εκείνους που σκίζονται στις προπονήσεις ή τους αγώνες για να δείξουν στον προπονητή τους ότι κάνει λάθος...

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπέντο έχει χρησιμοποιήσει φέτος σε 8 ματς ως βασικό σε πρωτάθλημα και Ευρώπη τον Μάριν και σε όλα αυτά τα παιχνίδια τον αντικατέστησε! Μάλιστα, στα 6 από αυτά ήταν η πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού στο διάστημα μεταξύ 61' και 67'! Αυτό δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι ο Μπέντο εκτιμά πως ο Μάριν δεν έχει τις δυνάμεις για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε φουλ ρυθμούς για πολύ περισσότερο από μία ώρα αγώνα και καθώς ο Ολυμπιακός έχει φέτος σωρεία νεαρών παικτών με αστείρευτες δυνάμεις, προτιμά να δίνει αλλού τις ευκαιρίες.

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον Καμπιάσο, αλλά και για τον Τσόρι Ντομίνγκες, με τη διαφορά ότι ο τελευταίος τα έχει παρατήσει τελείως από τον Γενάρη και μετά και απλά, μετρά αντίστροφα το χρόνο για να λήξει η σεζόν.

Όσον αφορά τον "Κούτσου", είναι σαφές ότι επίσης βρίσκεται στη δύση της καριέρα του και ότι δεν έχει πλέον τις απαιτούμενες δυνάμεις για να κάνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα όλα όσα ζητάει ο Μπέντο στο γήπεδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελαμένοι για το "μπαμ" που... φρενάρει ο Μπέντο - Τι τρέχει με Μανωλά-Τοροσίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags