Facebook Pixel Βεβαίως και χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!
| 2017-03-02 14:10:00

Βεβαίως και χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Βεβαίως και χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Ε, όχι και να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! Δεν γίνεται ποτέ αυτό, θα πουν οι ποδοσφαιρικώς αφελείς.

Και εκείνοι οποίοι είναι... πονηροί, άρα σίγουροι πώς στις θεωρίες συνωμοσίας πάντα υπερισχύουν οι δυνατοί.

Κι όμως! Το πρωτάθλημα χάνεται και από τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη. Του μεγαλομετόχου ο οποίος το παίρνει κάθε χρόνο, από τότε που μπήκε στο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει μια διαφορά 7 βαθμών και την Κυριακή εύκολα γίνονται μόλις 4 βαθμοί. Και δεν θα ‘ναι έκπληξη να χάσει ο πρωταθλητής στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Ασφαλώς είναι δύσκολο, όμως όχι και απίθανο, να μην το πάρει φέτος ο Ολυμπιακός. Επειδή είναι ο... Ολυμπιακός. Και επειδή ο από πίσω από τη βαθμολογία είναι ο... Πανιώνιος, όχι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Άλλο βάρος ο Ολυμπιακός, άλλο ο Πανιώνιος. Τι σημαίνει αυτό; Ο Πανιώνιος να προηγείται 7 βαθμούς του Ολυμπιακού και επειδή είναι ο... Πανιώνιος δύσκολα να ποντάρεις μια χούφτα ευρώ ότι αυτός τελικά θα τερματίσει πρώτος.

Στα υπόλοιπα οκτώ αγωνιστικές όλα γίνονται. Το πρωτάθλημα να το πάρει ο... ΠΑΟΚ. Γιατί, όχι! Αυτό είναι η... ομορφιά, με την καλή, την αγαθή έννοια, του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος να μην υπολογίζεται ως υποψήφιος πρωταθλητής, ακριβώς διότι είναι... Πανιώνιος, οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, να μη... βλέπουν ούτε με κυάλια στη βαθμολογία τον Ολυμπιακό, και τελικά το σκηνικό να ‘ρθει τούμπα. Η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από τους ‘’διώκτες’’ του να μειωθεί τόσο που πλέον όλα να παίζονται.

Τελικά, ο Ολυμπιακός χάνει το πρωτάθλημα; Δεν υπάρχει απάντηση! Είναι άσχετος όποιος τα βάζει κάτω και κάνει υπολογισμούς και προβλέψεις. Τι, δηλαδή, πιθανόν να συμβεί σ’ αυτά και σ’ εκείνα τα παιχνίδια τις τελευταίες 8 αγωνιστικές. Να το ξαναπούμε. Χαμένα λεφτά, χαμένος χρόνος, όποιος προσπαθήσει να βρει άκρη. Είναι αδύνατον να επιβεβαιωθεί στα προγνωστικά!

Και το χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Και το παίρνει με διπλάσια διαφορά βαθμών από τους 7 σήμερα. Είπαμε. Όλα γίνονται. Κι όλα εξαρτώνται όχι με ποιούς έχει να παίξει στη συνέχεια ο Ολυμπιακός και Πανιώνιος, αλλά κατά πόσο έτοιμοι θα είναι οι δύο μνηστήρες του τίτλου σε κάθε παιχνίδι. Εύκολα οι 7 βαθμοί σε μια εβδομάδα γίνονται 4, όπως και 10.

Γιατί οι διαιτητές ''φοβούνται'' πια να σφυρίξουν πέναλτυ υπέρ Ολυμπιακού, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags