Facebook Pixel Τους πιάνει όλους στον ύπνο ο ΠΑΟ – Αυτόν τον παικταρά του Πανιωνίου πηγαίνει να χτυπήσει!
| 2017-03-02 15:30:00

Τους πιάνει όλους στον ύπνο ο ΠΑΟ – Αυτόν τον παικταρά του Πανιωνίου πηγαίνει να χτυπήσει!

Τους πιάνει όλους στον ύπνο ο ΠΑΟ – Αυτόν τον παικταρά του Πανιωνίου πηγαίνει να χτυπήσει!

Έλληνας άσος, που κάνει φοβερή χρονιά στη Ν. Σμύρνη, έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του Τριφυλλιού! Ποιος είναι κι από ποιον τον προτιμούν; Αποκάλυψη!

Μπορεί ακόμα να απέχουμε πολύ από το τέλος της σεζόν, ωστόσο στον Παναθηναϊκό προχωρούν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, θέλοντας να προλάβουν να κλείσουν στόχους από την ελληνική αγορά, που πιθανόν να απασχολούν τους βασικούς τους αντιπάλους.

Έτσι, έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις από τη Super League και προετοιμάζουν από τώρα τις κινήσεις τους, για να μπορέσουν να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή, με σκοπό να κερδίσουν χρόνο και χρήμα.

Μέσα, λοιπόν, στους παίκτες που έχουν βάλει στο μάτι, βρίσκεται και ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου, ο οποίος κάνει σούπερ σεζόν στη Νέα Σμύρνη.

Ο 25χρονος άσος, που έχει περάσει και από την ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να διακριθεί, έχει ακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν για τους Πράσινους, ωστόσο πλέον φαίνεται ότι παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του έτερου βασικού υποψήφιου στόχου, του Γιώργου Μύγα, του Παναιτωλικού.

Στο Τριφύλλι πιστεύουν πιο πολύ στις ικανότητες του μπακ των Κυανέρυθρων, ενώ επιπλέον μπορούν να τον αποκτήσουν πιο εύκολα, σχέση με τον άσο της ομάδας του Αγρινίου, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Πλατεία.

Εξάλλου, είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι θα αποκτήσουν το καλοκαίρι δεξιό μπακ, καθώς όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Τζιαντομένικο Μέστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συνέντευξη - κόλαση: "Για γέλια ο ΠΑΟ με Λυμπερόπουλο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags