Facebook Pixel Κι όμως, είναι Έλληνας... Αυτός «έδωσε» τον Ολυμπιακό στην UEFA για την τιμωρία της 7!
Ποδόσφαιρο
| 2017-03-02 17:00:00

Κι όμως, είναι Έλληνας... Αυτός «έδωσε» τον Ολυμπιακό στην UEFA για την τιμωρία της 7!

Κι όμως, είναι Έλληνας... Αυτός «έδωσε» τον Ολυμπιακό στην UEFA για την τιμωρία της 7!

Ποιος "κάρφωσε" τους πρωταθλητές στην αναμέτρηση με την Οσμάνλισπορ;

Σα βόμβα έσκασε στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού η τιμωρία από την UEFA, ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας στο "Kαραϊσκάκη", για τους "16" του Europa League.

Όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα, 3.000 καθίσματα από τη Θύρα 7 θα μείνουν κενά, προκειμένου οι φίλαθλοι των πρωταθλητών να παραδειγματιστούν για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με την Οσμάνλισπορ.

Η ποινή αυτή θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή υπερβολή από πλευράς των Ερυθρολεύκων, ενώ αρκετοί ήταν οι οπαδοί που απόρησαν για ποιο λόγο επιβλήθηκε μια τόσο αυστηρή τιμωρία.

Όπως λένε, πάντως, από το Λιμάνι, η ποινή οφείλεται σε υβριστικά συνθήματα κατά των Τούρκων και όχι σε κάποιο πανό.

Το πιο φοβερό, όμως, της υπόθεσης είναι ότι την καταγγελία τη συνέταξε ο Έλληνας(!) απεσταλμένος της FARE, ο οποίος, άλλωστε, μπορούσε να έχει απόλυτη γνώση για το περιεχόμενο των συνθημάτων.

Από την άλλη, οι διαιτητές και παρατηρητές της αναμέτρησης δεν έγραψαν το παραμικρό στο φύλλο αγώνα ή στις εκθέσεις τους, όμως αυτό δε στάθηκε ικανό να ρίξει στα μαλακά τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η ποινή αυτή δεν είναι εφέσιμη και στον Ολυμπιακό θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, προκείμενου να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο, καθώς είναι βέβαιο πως θα πέσει νέα καμπάνα.

Την ίδια στιγμή, η επίσημη Θύρα 7 πήρε θέση για την τιμωρία από την UEFA, κάνοντας λόγο για "απόφαση-τραγέλαφο" και προέτρεψε τους οπαδούς να γίνουν "ασπίδα όλοι για την ομάδα". Επίσης, συμπλήρωσαν: "μας πολεμάνε από παντού, αλλά ενωμένοι εμείς δεν χάσαμε ποτέ".

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πού θα μεταφερθούν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θέσεις από τα τμήματα της εξέδρας που θα σφραγιστούν, όπως επίσης και ποιες θύρες θα μείνουν κλειστές.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags