Facebook Pixel Νέες καταγγελίες: «Με χτύπαγαν και με έβριζαν – Η Αστυνομία μου είπε ότι ήταν ΑΕΚτζήδες»!
| 2017-03-02 19:20:00

Νέες καταγγελίες: «Με χτύπαγαν και με έβριζαν – Η Αστυνομία μου είπε ότι ήταν ΑΕΚτζήδες»!

Νέες καταγγελίες: «Με χτύπαγαν και με έβριζαν – Η Αστυνομία μου είπε ότι ήταν ΑΕΚτζήδες»!

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας επέμεινε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, γεγονός που διαψεύδεται από την πλευρά της ΑΕΚ και εξήγησε τι συνέβη ακριβώς!

Μετά τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Πάνος έκανε δηλώσεις και επέμεινε στην εκδοχή του ξυλοδαρμού του. Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο κ. Πάνος υποστήριξε: «Κατηφόρισα τη Δεκελείας. Κατάλαβα ότι με ακολουθούν. Με πλησίασαν. Με χτύπησαν στα πλευρά και με βρίζανε. Να γυρίσω στο δημαρχείο δεν γινόταν, γιατί ήταν πολλοί συγκεντρωμένοι απέξω. Μπήκα στα “Εβερεστ”. Με βρήκαν άλλοι 3-4, σύνολο 7-8, και με χτυπούσαν με μπουνιές και κλοτσιές στα πλευρά. Κατάλαβα ότι δεν είχα περιθώριο και άρχισα να τρέχω.

Με κυνήγησαν για 400-500 μέτρα. Πρέπει να είμαι ο 5ος ή 6ος που ξυλοκοπείται, όχι αιρετός, πολίτης. Όποιος κοντοσταθεί και πει διαφορετική άποψη (σ.σ. για το θέμα του γηπέδου), τρώει ξύλο. Πήγα στον διοικητή του αστυνομικού τμήματος και μου είπε: “Σε είδα που σε κυνήγαγαν οι ΑΕΚτζήδες, έδωσα εντολή σε ένα περιπολικό να έρθει να σε σώσει, αλλά δεν πρόλαβε γιατί είχε κίνηση”».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags