Facebook Pixel Γιατί είναι ασόβαρη ομάδα ο Ολυμπιακός
| 2017-03-04 16:34:00

Γιατί είναι ασόβαρη ομάδα ο Ολυμπιακός

Γιατί είναι ασόβαρη ομάδα ο Ολυμπιακός

Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο πήρε την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου και με τον πιο πανηγυρικό τρόπο κατέδειξε τη διαφορά.

Όχι απλά με τον αντίπαλο του στο Περιστέρι, αλλά και μ’ όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Ήταν ένας... άλλος Ολυμπιακός. Καμία σχέση με την ασόβαρη ομάδα που εμφανίζεται συνήθως στο γήπεδο.

Συμπέρασμα. Ο πρωταθλητής έχει τα φόντα να δώσει στην εξέδρα ποδόσφαιρο χορταστικό, δυνατό και γρήγορο, όμως είναι ομάδα ασόβαρη. Είναι απλά μια ομάδα με δυνατότητες, που όμως δεν τις απλώνει στο γήπεδο, παρά μονάχα σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Μια ομάδα όχι καλή, όμως ικανή να παίξει ποδόσφαιρο απαιτήσεων. Μια ομάδα που σέρνεται στα περισσότερα παιχνίδια, και μια στις τόσες είναι αυτό που μπορεί. Γιατί αυτή η κριτική;

Όχι, βέβαια για να μειώσουμε τον Ολυμπιακό με τις καφενειακές του εμφανίσεις. Ούτε να του δώσουμε συγχαρητήρια για την και γαμώ ποδοσφαιρική του απόδοση στο 2-1 με τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός ξεβρακώνει την πραγματικότητα του πρωταθλήματος. Τη φτήνεια του. Την απουσία ανταγωνιστικότητας. Αυτό επισημαίνουμε. Ότι έχουμε αυτό το πρωτάθλημα, κι αυτόν τον πρωταθλητή θα τρώμε στη μάπα. Αυτό το ποδόσφαιρο, το κακό, το αντιτηλεοπτικό θα βλέπουμε, και από τις ομάδες κορυφής, και από τον πρωταθλητή.

Δώρο στον Μαρινάκη το γκολ οφσάιντ σε βάρος του Ολυμπιακού, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags