Facebook Pixel Ποιοι celebrities ταξιδεύουν αύριο για Survivor: Η κουκλάρα τραγουδίστρια που είπε «ναι» και η... χυλόπιτα!
Life
| 2017-03-04 19:20:00

Ποιοι celebrities ταξιδεύουν αύριο για Survivor: Η κουκλάρα τραγουδίστρια που είπε «ναι» και η... χυλόπιτα!

Ποιοι celebrities ταξιδεύουν αύριο για Survivor: Η κουκλάρα τραγουδίστρια που είπε «ναι» και η... χυλόπιτα!

Ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση για το παιχνίδι επιβίωσης!

Από την ερχόμενη εβδομάδα νέα πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι Survivor, αυξάνοντας έτσι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση για το παιχνίδι επιβίωσης. Είναι ο Γιώργος Μανίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Μάγκι Χαραλαμπίδου. Και ναι μεν οι δύο πρώτοι ετοιμάζουν βαλίτσες για να φύγουν για Άγιο Δομίνικο, όμως η Μάγκι Χαραλαμπίδου παρά τη δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΚΑΪ δεν θα καταφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία. 

Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τρέχουν και εκείνη, εν μέσω σεζόν δεν μπορεί να τα παρατήσει όλα και να απομονωθεί στο κατά τα άλλα όμορφο νησί της Καραϊβικής. Έτσι, ο Γιώργος Μανίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι μόνοι στο ταξίδι αυτό. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποιος επώνυμος πρόκειται να προταθεί από τον ΣΚΑΪ για να αντικαταστήσει τη Μάγκι Χαραλαμπίδου στο παιχνίδι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags