Facebook Pixel Στο μυαλό Ίβιτς και Μπέντο - Οι πιθανές ενδεκάδες του ντέρμπι
| 2017-03-05 01:01:00

Στο μυαλό Ίβιτς και Μπέντο - Οι πιθανές ενδεκάδες του ντέρμπι

Στο μυαλό Ίβιτς και Μπέντο - Οι πιθανές ενδεκάδες του ντέρμπι

Διαβάστε πως σκέφτονται να παρατάξουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό οι δυο προπονητές στο μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ετοιμάζονται για το μεταξύ τους ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και οι δυο προπονητές καταστρώνουν τα πλάνα τους για τις αρχικές ενδεκάδες.

Στην τελευταία προπόνηση ο Βλάνταν Ίβιτς δοκίμασε σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Γλύκος με δίδυμο στόπερ τους Βαρέλα-Μαλεζά, δεξί μπακ τον Μάτος και αριστερό τον Λέοβατς. Τη θέση του Κροάτη πήρε ο Κρέσπο σε κάποιο σημείο του προγράμματος. Στον άξονα χρησιμοποιήθηκαν οι Τσίμιροτ-Σάκχοφ, ενώ μπροστά τους μοιράστηκαν τον χρόνο οι Μπίσεσβαρ και Ουάρντα. Στα αριστερά το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Ενρίκε, ενώ στα δεξιά μια θέση διεκδικούν οι Μυστακίδης και Κάμπος. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Όσο για τον Ολυμπιακό, ο Πάουλο Μπέντο πιθανότατα θα καταλήξει επίσης στο αγαπημένο του 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Λεάλι. Τη θέση του τιμωρημένου Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας λογικά θα πάρει ο Ρέτσος έχοντας στο πλευρό του τον Μποτία. Στα αριστερά της άμυνας το πιθανότερο είναι να κρατήσει τη θέση του ο Ντε Λα Μπέγια χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή του Σισοκό, ενώ στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Φιγκέιρας. Στον άξονα θεωρείται σίγουρος ο Ρομαό με τον Μάρτινς να έχει προβάδισμα έναντι του Ανδρούτσου, ενώ μπροστά τους θα κινηθεί ο Φορτούνης. Ανσαριφάρντ στην κορυφή και Σεμπά στα αριστερά της επίθεσης έχουν καπαρωμένες τις θέσεις τους και στα δεξιά ο Μανθάτης διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή του, αν και φαβορί θεωρείται ο Ελιουνούσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags