Facebook Pixel Aυτό είναι το αμάξι που θέλεις να οδηγήσεις!
Άλλα Σπορ
| 2017-03-09 11:33:00

Aυτό είναι το αμάξι που θέλεις να οδηγήσεις!

Aυτό είναι το αμάξι που θέλεις να οδηγήσεις!

Το νέο DS 7 Crossback θα κάνει το ντεμπούτο του στην 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης...

Η 87η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι το σημαντικότερο γεγονός στον χώρο του αυτοκινήτου το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Η ελβετική έκθεση θα υποδεχθεί το κοινό από την Πέμπτη 9 Μαρτίου έως την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Στη φετινή διοργάνωση η γαλλική μάρκα DS θα αποκαλύψει το νέο της μοντέλο 7 Crossback. Πρόκειται για ένα SUV μεγάλων διαστάσεων το οποίο ενισχύει την θέση της μάρκας στην αναπτυσσομένη κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου. Το μήκος του αυτοκινήτου είναι 4,57 μ., το ύψος φθάνει τα 1.62 μ. και το πλάτος τα 1.89 μ.

Ανάμεσα στα νέα στοιχεία του γαλλικού μοντέλου υψηλής αξίας ξεχωρίζουν οι δυο οθόνες 12 ιντσών, στην καμπίνα. Συγκεκριμένα, η πρώτη οθόνη υψηλής ανάλυσης περιλαμβάνει το σύστημα πλοήγησης και οι λειτουργίες της γίνονται με διεπαφή. H δεύτερη οθόνη είναι προσαρμοσμένη στο ψηφιακό ταμπλό, μπροστά από τον οδηγό

Η γκάμα των κινητήριων συνόλων του νέου DS 7 Crossback περιλαμβάνει και plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης βενζίνης, το οποίο απαρτίζεται από έναν βενζινοκινητήρα ισχύος 200 ίππων και δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν στο μπροστινό άξονα και έναν στο πίσω άξονα). Η ισχύς που παρέχεται από τους δύο ηλεκτροκινητήρες (80kW ο καθένας και μέχρι 90 kW σε μικτό κύκλο) και τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, προσφέρουν απόδοση που αγγίζει τους 300 ίππους. Το αυτόματο κιβώτιο είναι νέο με οκτώ σχέσεις.

Διαθέτει τέσσερις τρόπους λειτουργίας: 100% αμιγώς ηλεκτρικό (ZEV), Hybrid, για μεγάλες διαδρομές χωρίς φόρτιση (HEV), Combined (SPORT) και 4Χ4.

Μία μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 13kw/h και απόδοσης 90kW, είναι τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα του πίσω μέρος των καθισμάτων. Η μπαταρία παρέχει αυτονομία 60 χλμ. στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση. Με πρίζα 16A (τυπική λειτουργία), η φόρτιση διαρκεί 4½ ώρες. Με μια πρίζα 32Α (ταχείας φόρτισης), μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από 2 ½ ώρες, χάρη σε ένα φορτιστή 6.6kW.

Η γαλλική μάρκα δημιούργησε και άλλες πέντε επιλογές κινητήρων υψηλής απόδοσης, που συμμορφώνονται με τα πρότυπα EU 6.2. Τρείς κινητήρες βενζίνης, THP 225 ίππων S&S EAT8, THP 180 ίππων S&S EAT8, PureTech 130 ίππων S με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ΕΑΤ6. Δύο κινητήρες πετρελαίου, BlueHDi 130 ίππων S&S με επιλογή ως προς το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ΕΑΤ6 ή ΕΑΤ8 και με BlueHDi 180 ίππων EAT8.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags