Facebook Pixel Χαμός με την Φαίη Σκορδά! Έκανε κατά λάθος live στο instagram την ώρα που… (BINTEO)
Life
| 2017-03-06 17:15:00

Χαμός με την Φαίη Σκορδά! Έκανε κατά λάθος live στο instagram την ώρα που… (BINTEO)

Χαμός με την Φαίη Σκορδά! Έκανε κατά λάθος live στο instagram την ώρα που… (BINTEO)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην παρουσιάστρια του Πρωινού! Δεκάδες τα μηνύματα που έλαβε από φίλους!

Σε περιπέτειες έμπλεξε η τεχνολογία την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. Η Φαίη Σκορδά εξήγησε στους τηλεθεατές, πολλοί από τους οποίους την ακολουθούν στα social media, τι ήταν αυτό που παρακολούθησαν live στο instagram από λάθος της…

Η παρουσιάστρια είχε πάρει μόλις το κινητό της από τα χέρια του γιου της και το είχε ακουμπήσει στο τραπέζι, πηγαίνοντας τα παιδιά να κάνουν μπάνιο μιας και γύριζαν από παιδικό πάρτυ. Δυστυχώς για εκείνη το live στο instagram είχε ήδη ξεκινήσει και πολλοί γνωστοί της, αλλά και άγνωστοι άκουγαν ό,τι συνέβαινε…

«Μας έπαιρναν τηλέφωνο συνάδελφοι και μας έλεγαν πείτε της να κλείσει το live στο instagram!» σχολίασε η Σάσα Σταμάτη.

«Τι ήταν αυτό που έπαθα! Μπαίνω μέσα στο σπίτι, με σακούλες, γυρνάμε από παιδικό πάρτυ. Επειδή ήμασταν σε παιδικό πάρτυ σε ποδόσφαιρο είχαν γίνει χάλια. Κι έτσι όπως είναι αφήνω τα πράγματα μου και τους λέω κατευθείαν μέσα στην μπανιέρα να κάνουμε μπάνιο. Να τους πλύνω και μετά να κάτσουμε στο σπίτι. Το κρατάει ο Δημήτρης το κινητό γιατί τον είχα αγκαλιά. Μου δίνει το κινητό που πρέπει ήδη αυτός να είχε πατήσει κάτι και το αφήνω πάνω στο τραπέζι στην κουζίνα. Τώρα φανταστείτε ότι έχει 4 σκαλοπάτια που κατεβαίνεις κάτω για να πάμε στο μπάνιο.

Κι αρχίζω να τους λούζω, «ελάτε να κάνουμε μπάνιο», ακούγατε τι έλεγα. Όλα αυτά που κάνει μια μαμά με δυο μωρά. Εγώ εν τω μεταξύ δεν άκουγα καμία κλήση. Έρχεται η μαμά μου και μου λέει «πήρα ο Βαγγέλης Ζάχος και είπε να κλείσεις το live στο instagram». Έπαθα σοκ! Τους αφήνω με τα νερά και λέω κάτσε λίγο εδώ μαμά. Και πάω πάνω και το κλείνω.

Μετά ανοίγω το κινητό μου και είχα πάνω από 100 κλήσεις από τον κόσμο. Ευτυχώς η καθημερινότητα μου είναι αυτή» είπε η Φαίη Σκορδά, μιας και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα.
 



Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags