Facebook Pixel Επιμένει ο Χιμένεθ - Δήλωση «φωτιά» για το ματς με Πανιώνιο!
| 2017-03-06 23:28:00

Επιμένει ο Χιμένεθ - Δήλωση «φωτιά» για το ματς με Πανιώνιο!

Επιμένει ο Χιμένεθ - Δήλωση «φωτιά» για το ματς με Πανιώνιο!

Ο Ισπανός κόουτς της ΑΕΚ δεν είδε μάλλον πολύ καλά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο...

Πικραμένος από την ισοπαλία της ΑΕΚ στην Πλατεία (1-1) εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, όποτ επανέλαβε ότι σε καμία στιγμή του αγώνα δεν είχε τον έλεγχο ο Πανιώνιος, κάτι που προφανώς δεν ισχύει για «κομμάτια» του δεύτερου ημιχρόνου.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με την ισοπαλία. Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, με το πρώτο ημίχρονο που κάναμε, όλα έδειχναν ότι η νίκη είναι πιο κοντά στην ΑΕΚ, απ΄ ότι στον αντίπαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε αυτό που κάναμε στο πρώτο. Κολλήσαμε σε έναν τρόπο παιχνιδιού με μεγάλες πάσες, χωρίς να έχουμε έλεγχο. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία, αλλά αυτό που με κάνει να νιώθω υπερήφανος είναι ότι όλοι στα αποδυτήρια ήταν πολύ στεναχωρημένοι, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα έχει φιλοδοξίες». 

Για την φυσική κατάσταση της ομάδας:

«Δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι δεν υπάρχουν δυνάμεις, αλλά αυτό που μένει ξεκάθαρο είναι ότι υπήρχε μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο». 

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ να κερδίσει:

«Ρισκάραμε με δύο επιθετικούς όπως ο Αλμέιδα και ο Πέκχαρτ που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, ψάξαμε με διάφορους τρόπους να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε». 

Για την αλλαγή του Αραούχο:

«Ψάξαμε έναν παίκτη που θα ήταν πιο φρέσκος στην φυσική κατάσταση». 

Για τους Γκάλο και Πατίτο:

«Ελπίζω να είναι έτοιμοι για να μπορέσουν να βοηθήσουν. Είναι σημαντικοί παίκτες. Είναι κρίμα η ΑΕΚ να έχει κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια, να έχει στη διάθεσή της παίκτες όπως ο Αλμέιδα και ο Τσιγκρίνσκι μετά από καιρό και να εμφανίζονται ξανά προβλήματα». 

Για την εικόνα της ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου:

«Νομίζω ότι τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν τον είχε σε καμία στιγμή ο Πανιώνιος. Χώρο δώσαμε στον Πανιώνιο όταν αρχίσαμε να παίζουμε με μεγάλες μπαλιές. Νομίζω δεν είχαν κάνει κανένα σουτ στην περιοχή μας, οι ευκαιρίες τους δόθηκαν όταν εμείς είχαμε πολλούς παίκτες μπροστά»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags