Facebook Pixel Απίστευτο: Από τότε "καθάρισε" ο Μαρινάκης τον Μπέντο – Ένα γκολ ακόμα και δε θα γύριζε πίσω...
| 2017-03-07 00:30:00

Απίστευτο: Από τότε "καθάρισε" ο Μαρινάκης τον Μπέντο – Ένα γκολ ακόμα και δε θα γύριζε πίσω...

Απίστευτο: Από τότε "καθάρισε" ο Μαρινάκης τον Μπέντο – Ένα γκολ ακόμα και δε θα γύριζε πίσω...

Ποιο εκτός έδρας ματς ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο κόουτς; Ο Σκύλος, που μυρίζεται τα πάντα, έχει την τρομερή αποκάλυψη!

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες για τον Ολυμπιακό ο Πάολο Μπέντο, ο οποίος πλήρωσε τόσο την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, όσο και τις δηλώσεις του αμέσως μετά, όταν πρώτα αποθέωσε τη διοίκηση του Σαββίδη και μετά πέταξε μπηχτές για τις αποχωρήσεις των Ομάρ, Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγιε.

Ωστόσο, οι βασικοί λόγοι της απόλυσης δεν ήταν οι δύο παραπάνω και ούτε φυσικά το διαζύγιο ήταν τόσο ξαφνικό όσο παρουσιάζεται. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρά τη δημόσια στήριξη στον Πορτογάλο την περασμένη αγωνιστική, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, ήταν έντονα προβληματισμένος με τον Πορτογάλο.

Μπορεί, όπως έχει πει αρκετές φορές, να του βγάζει το καπέλο για το γεγονός ότι βοήθησε στην εξέλιξη των νεαρών της ομάδας, ωστόσο ούτε τα αποτελέσματα του άρεσαν ούτε και το ποδόσφαιρο που απέδιδε ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπήρχαν αρκετές φορές από την αρχή της σεζόν, όπου ο Μπέντο βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο κατάφερε να επιβιώσει, να πάρει μεγάλες νίκες (όπως για παράδειγμα κόντρα στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη) και να μείνει μέχρι και σήμερα στον πάγκο.

Ο βασικός στόχος, άλλωστε, της διοίκησης ήταν να βγάλει τη σεζόν με τον Πορτογάλο, αφού δεν ήθελε να προχωρήσει στην τρίτη αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν, μετά τα διαζύγια με Μάρκο Σίλβα και Βίκτορ Σάντσεθ. Ωστόσο, δεν υπήρχε πλάνο να συνεχίζουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι και αυτό το είχε αποφασίσει ο Μαρινάκης εδώ και πολύ καιρό...

Συγκεκριμένα, το ματς που εξαφάνισε κάθε πιθανότητα να μείνει ο Μπέντο και μετά το καλοκαίρι, ήταν το εκτός έδρας με το ΑΠΟΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 2-0 στην Κύπρο και έχασε την πρωτιά στον όμιλο.

Εκείνο το βράδυ ήταν εξοργισμένοι στη διοίκηση με τον Πορτογάλο και μάλιστα αν είχε πετύχει το ΑΠΟΕΛ και τρίτο γκολ και ήττα ήταν πιο βαριά, τότε υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μη γυρίζε στου Ρέντη ο Μπέντο… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags