Facebook Pixel Αυτή η 24χρονη απολύθηκε από τη δουλειά της γιατί υποστηρίζει ότι είναι υπερβολικά όμορφη! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-03-08 12:52:00

Αυτή η 24χρονη απολύθηκε από τη δουλειά της γιατί υποστηρίζει ότι είναι υπερβολικά όμορφη! (ΦΩΤΟ)

Αυτή η 24χρονη απολύθηκε από τη δουλειά της γιατί υποστηρίζει ότι είναι υπερβολικά όμορφη! (ΦΩΤΟ)

Η περίπτωση της κάνει το γύρο του διαδικτύου και η ίδια βομβάρδισε τα μίντια με δηλώσεις εξηγώντας τι έφταιξε και έχασε τη δουλειά της σε λίγα λεπτά (συγκεκριμένα μόλις πέντε)!
 

Η Έμα Χουλς δηλώνει ότι ο διευθυντής της την παρέπεμψε στις πασαρέλες ενώ της πρότεινε να πάνε για ένα ποτό αφού πρώτα την έχει απολύσει, σύμφωνα με το Evening Stardard. Η εταιρεία Unit TV παραδέχτηκε ότι το περιστατικό είναι αληθές και πλέον ο εν λόγω υπεύθυνος δεν εργάζεται πλέον στο δυναμικό της (το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα).

Η 24χρονη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υποτίθεται ότι θα τελείωνα τη δουλειά μου στις 6 το απόγευμα. Ημουν στο πόστο μου από τις 9 και μισή και όταν έφτασα ένας συνάδελφος μου εξήγησε τι έπρεπε να κάνω. Ο υπεύθυνος μου αμέσως μετά μου έστειλε μήνυμα ότι απολύομαι. Πήγα και τον βρήκα και με ρώτησε «Είσαι μοντέλο; Πώς και δεν είσαι στις πασαρέλες;». Φορούσα ένα κόκκινο κραγιόν και κατά τη γνώμη μου η εμφάνισή μου δεν ήταν ακατάλληλη. Φορούσα ένα μπλουζάκι και ένα παντελόνι. Επειτα πήρε τον αριθμό μου και μου πρότεινε να πάμε για ποτό.

Απογοητεύτηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει στο δυναμικό της ουδέτερους εμφανισιακά ανθρώπους και αν δεν είσαι όπως εκείνοι... μάλλον τους αποσπάς την προσοχή. Εχω δουλέψει σε πολλές διαφορετικές εταιρείες και δεν με έστειλε καμία σπίτι μου για την εμφάνισή μου. Θα πρέπει να είσαι ελεύθερος να φοράς αυτό που θες». Η εταιρεία από την πλευρά της σημειώνει: «Αποφασίσαμε να μην κρατήσουμε τον εν λόγω υπάλληλο και να λήξουμε τη συνεργασία μας μαζί του σε τρεις μήνα. Νιώσαμε άσχημα, κάποια πράγματα που έκανε δεν συμβάδιζαν με την πολιτική της επιχείρησής μας».

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags