Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Ουζουνίδης - Η ατάκα του για τον Ηρακλή και το "αιώνιο" ντέρμπι!
| 2017-03-09 22:28:00

Ξεκάθαρος ο Ουζουνίδης - Η ατάκα του για τον Ηρακλή και το "αιώνιο" ντέρμπι!

Ξεκάθαρος ο Ουζουνίδης - Η ατάκα του για τον Ηρακλή και το "αιώνιο" ντέρμπι!

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη Nova ενόψει των αγώνων που έρχονται για το Τριφύλλι

Μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα να έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στη Nova ότι δεν το σκέφτεται ακόμα αφού προέχει το παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Κόουτς η ομάδα έχει ικανοποιήσει τώρα τελευταία τον κόσμο, και καλό ποδόσφαιρο παίζει, και αποτελέσματα παίρνει, σκοράρει αρκετά. Τι έχει αλλάξει; Ποια είναι η διαφορά αγωνιστικά γιατί στις προπονήσεις υπάρχει καλύτερη και ξεκάθαρη εικόνα;

"Όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό να έχουμε όλο και καλύτερους αυτοματισμούς. Να έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Οι παίκτες γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους. Αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν στις φάσεις του παιχνιδιού, οπότε βγαίνουν εύκολα κάποια πράγματα".

Με αυτές τις εμφανίσεις θα κερδίσετε ξανά τον κόσμο;

"Αυτός είναι ο στόχος. Μπάλα παίζουμε για την ομάδα και για τον κόσμο. Αυτό είναι που θέλουμε, να έρθει ξανά σιγά-σιγά ο κόσμος στο γήπεδο. Αλλά όπως έχω και άλλη φορά για να γίνει αυτό θα πρέπει και εμείς να είμαστε ευχαριστημένοι απ' αυτό που δουλεύουμε και εμφανίζουμε μέσα στο γήπεδο.

Όταν θα είμαστε και εμείς ευχαριστημένοι, νομίζω ότι ο κόσμος θα πιστέψει και πάλι την ομάδα, θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του και είναι σίγουρο πάντα ότι ο κόσμος είναι αυτός που σου δίνει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι".

Βλέπετε στην ομάδα την σφραγίδα σας, την υπογραφή σας. Νομίζω ότι σταδιακά φαίνεται ότι είναι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αποκτά μια ταυτότητα;

"Δεν θα ήθελα να το πω αυτή τη στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη".

Υπάρχει το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ξέρετε πολύ καλά, πόσο "πληγωμένο θηρίο" είναι μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, με την ιστορία που έχει και πολύ πρόσφατα τα παιχνίδια και με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟΚ όπου δεν πέρασαν από το Καυτανζόγλειο. Τι περιμένετε;

"Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μια ομάδα που κινδυνεύει, που παλεύει για την σωτηρία της. Μια ομάδα όμως με βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία πίσω της. Επειδή την έχω ζήσει αυτή την ομάδα, ξέρω ότι θα δώσουν παραπάνω από 100%. Τα παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Χάνουν βαθμό ή βαθμούς σε λεπτομέρειες, οπότε περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι εκτός από τον αντίπαλο θα έχουμε και ένα κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν βοηθάει να παιχθεί τεχνικό και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Οπότε αυτό είναι ένα ακόμα μειονέκτημα για εμάς. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για εμάς. Δεν είναι μόνο για τον Ηρακλή και εμείς θέλουμε να μείνουμε ψηλά. Ακολουθεί μετά μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε καλά με αυτό το παιχνίδι προσπαθώντας να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς".

Έχετε μεγάλη εμπειρία και ως προπονητής και ως ποδοσφαιριστής. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά το ματς με τον Ηρακλή πόσο δύσκολο είναι να βγει από το μυαλό του κάθε παίκτη αυτό το σημαντικό παιχνίδι που είναι το ματς της σεζόν για τον κόσμο της ομάδας και να σκέφτονται το παιχνίδι με τον Ηρακλή;

"Καλό είναι να μην το σκέφτονται καθόλου. Καλό είναι να μην κυκλοφορούν πολύ, γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι ο κόσμος ξεφεύγει από το ματς που ακολουθεί και πάντα λέει "Την επόμενη Κυριακή στο ντέρμπι". Όμως δεν είναι έτσι. Αν δεν παίξουμε καλά, αν δεν κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή, τότε μετά θα είναι χειρότερα τα πράγματα για εμάς. Πάντα ένα ντέρμπι είναι ντέρμπι, εντάξει. Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags