Facebook Pixel Βρέθηκε μηχανάκι της ΠΑΕ στα επεισόδια – Τι απαντάει ο Παναθηναϊκός!
Life
| 2017-03-10 18:15:00

Βρέθηκε μηχανάκι της ΠΑΕ στα επεισόδια – Τι απαντάει ο Παναθηναϊκός!

Βρέθηκε μηχανάκι της ΠΑΕ στα επεισόδια – Τι απαντάει ο Παναθηναϊκός!

Πληροφορία και δήλωση που θα συζητηθεί σχετικά με τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το Σάββατο στην Ποσειδώνος, ανάμεσα σε Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς.

Σε νομικές ενέργειες θα προχωρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ενημέρωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έπειτα από την πληροφορία από το αστυνομικό ρεπορτάζ ότι ένας εκ των κατηγορούμενων για συμμετοχή στα έκτροπα φέρεται να εγκατέλειψε στην περιοχή δίκυκλο ιδιοκτησίας της.

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εκ μέρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε λοιπόν στην ακόλουθη δήλωση: «Ο Μ.Ν. που χρησιμοποιεί μηχανάκι ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς να ενημερώσει και χωρίς να λάβει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραχώρησε τη χρήση του άνω δικύκλου για μία μέρα στον Γ.Μ., ο οποίος κατηγορήθηκε για συμμετοχή στα πρόσφατα επεισόδια στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της για την εν αγνοία της χρήση του άνω δικύκλου».
 

Σημειώνεται ότι οι πέντε οπαδοί του τριφυλλιού που συνελήφθησαν για συμμετοχή το περασμένο Σάββατο στα επεισόδια του Αλίμου αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Για το συμβάν συνελήφθησαν και τέσσερις οπαδοί των ερυθρολεύκων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags