Facebook Pixel Πιο «καυτή» από κάθε άλλη φορά: Η Πάμελα Άντερσον με σούπερ μίνι (ΦΩΤΟ)
| 2017-03-10 22:14:00

Πιο «καυτή» από κάθε άλλη φορά: Η Πάμελα Άντερσον με σούπερ μίνι (ΦΩΤΟ)

Πιο «καυτή» από κάθε άλλη φορά: Η Πάμελα Άντερσον με σούπερ μίνι (ΦΩΤΟ)

Πέρασαν τα χρόνια, όμως παραμένει γυναικάρα! Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο έβαλε... φωτιά στις κάμερες με την εμφάνισή της

Πιο «καυτή» από κάθε άλλη φορά που επισκέφθηκε τον Τζούλιαν Ασάνζ, εμφανίστηκε στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο η εκρηκτική Πάμελα Άντερσον. Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο, αν και στα 49 της, κατάφερε να... βάλει φωτιά στις κάμερες και στα φλας, καθώς εμφανίστηκε την Πέμπτη το βράδυ για δείπνο με τον ιδρυτή των WikiLeaks, φορώντας ένα αποκαλυπτικότατο σούπερ σέξι μίνι.

Η Πάμελα Άντερσον φορούσε ένα μπεζ παλτό, το οποίο άφησε ανοιχτό, επιδεικνύοντας με χαμόγελο το σούπερ μίνι φουστάνι που φορούσε και τα καλλίγραμμα πόδια της. Η 49χρονη διάσημη γυναίκα δείπνησε με τον Τζούλιαν Ασάνζ, λίγες ώρες μετά τη συνέντετυξη Τύπου που παραχώρησε ο τελευταίος, χαρακτηρίζοντας την τακτική «άμυνας» της CIA «καταστροφική». Το προηγούμενο διάστημα, σε νέα έγγραφα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, η ομάδα του Ασάνζ είχε εκθέσει στη δημοσιότητα όλο το σύστημα παρακολούθησης της μυστικής αμερικανικής υπηρεσίας, προκαλώντας αμηχανία και χάος.

Η επίσκεψη της Πάμελα στον Τζούλιαν Ασάνζ ήταν η δεύτερη μέσα σε έναν μήνα, τροφοδοτώντας τα σενάρια που θέλουν το ζευγάρι να έχει αναπτύξει σχέσεις που υπερβαίνουν τη φιλία.

Δείτε τις φωτογραφίες της Πάμελα Άντερσον με το σούπερ μίνι κατά την άφιξή της στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, στο Λονδίνο...











Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags