Facebook Pixel Βούζας: «Εκεί πρέπει να παίζει ο Ρέτσος - Έχω αποφασίσει για τον Τσόρι...»
| 2017-03-11 00:12:00

Βούζας: «Εκεί πρέπει να παίζει ο Ρέτσος - Έχω αποφασίσει για τον Τσόρι...»

Βούζας: «Εκεί πρέπει να παίζει ο Ρέτσος - Έχω αποφασίσει για τον Τσόρι...»

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το ματς με την Μπεσίκτας, την δύσκολη συνέχεια στην Ελλάδα, αλλά και την... υπόθεση του νεαρού αμυντικού.

Η βοήθεια του κόσμου, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών και το πάθος που βγάζουν στις προπονήσεις θα φέρουν στον Ολυμπιακό το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, όπως τόνισε ο Βασίλης Βούζας.
 

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της «Nova» για την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους» που ακολουθεί, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον πάγκο της ομάδας στο ματς με την Μπεσίκτας, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς μίλησε για:

Την εμπειρία του στο Ολυμπιακός-Μπεσίκτας: «Νομίζω ότι ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία γιατί ήταν ένα στάδιο γεμάτο. Ο κόσμος συμπαραστάθηκε πολύ στην ομάδα. Νομίζω ότι παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα μπορούμε να το πούμε θετικό. Οπότε όλα ήταν ωραία».

Την απόδοση της ομάδας: «Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Παίξανε ανάλογα με την ποιότητα και το ειδικό βάρος που έχει η φανέλα. Θεωρώ ότι σίγουρα θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα αλλά υπήρχε και ο αντίπαλος, που ήταν δυνατός. Ίσως και κάποια σημάδια κούρασης που εμφανίσαμε μας στέρησαν κάτι άλλο από το ματς».

Τη θέση που πρέπει να αγωνίζεται ο Ρέτσος: «Νομίζω πως η θέση που του ταιριάζει είναι του στόπερ. Ότι μπορεί να παίξει και σε διαφορετικές θέσεις είναι ένα ιδιαίτερο προσόν. Νομίζω όμως πως αυτήν την στιγμή θα πρέπει να αγωνιστεί περισσότερο σε αυτήν την θέση για να αποκτήσει τις καλύτερες εμπειρίες γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και χαιρόμαστε που τον έχουμε στην διάθεσή μας και που βγήκε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού».

ον Μποτία και τον τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι σοβαρό του Μποτία. Ωστόσο θα πρέπει να εκτιμηθεί ξανά η κατάστασή του για να είμαστε σίγουροι.

Το ματς με τον Ατρόμητο: «Και μόνο που το τελευταίο διάστημα έχει νικηφόρα αποτελέσματα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Θα πρέπει να διαχειριστούμε πολλά στοιχεία αλλά θεωρώ ότι με την βοήθεια του κόσμου, την ποιότητα των παικτών και το πάθος που βλέπω να επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις αλλά και στο ματς που παίξαμε, νομίζω ότι θα μας φέρουν τη νίκη».

Το αν θα ενεργοποιηθούν και άλλοι παίκτες όπως ο Τσόρι: «Όλοι οι παίκτες στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι. Νομίζω ότι όλοι επιθυμούν να παίξουν και να προσφέρουν».

Τα 92α γενέθλια του Ολυμπιακού: «Τι να πω. Νομίζω ότι το μεγαλείο του Ολυμπιακού μπορούμε να το δούμε σε διάφορες εκδηλώσεις, σε διάφορες νίκες, σε τρόπαια και σε τίτλους. Είμαι πολύ μικρός μπροστά σε όλο αυτό για να το περιγράψω, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags