Facebook Pixel Φοβερές ατάκες από την ομορφιά της Τούμπας: «Αγαπώ Σαββίδη, τον θεωρώ γλυκούλη - Αυτά γίνονται στο Survivor και τρομάζω» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-03-12 20:16:00

Φοβερές ατάκες από την ομορφιά της Τούμπας: «Αγαπώ Σαββίδη, τον θεωρώ γλυκούλη - Αυτά γίνονται στο Survivor και τρομάζω» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Φοβερές ατάκες από την ομορφιά της Τούμπας: «Αγαπώ Σαββίδη, τον θεωρώ γλυκούλη - Αυτά γίνονται στο Survivor και τρομάζω» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Έλενα Κρεμλίδου αποκαλύπτεται στον SportDog. Ποιες ήταν οι εντυπώσεις της από το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και σε ποια ομάδα φέρνει πάντα γούρι.

Είναι από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και του αθλητικού ραδιοφώνου. Την απολαμβάνουμε τηλεοπτικώς στην εκπομπή «Ό,τι να 'ναι» του ΣΚΑΪ, ενώ έχει καθημερινή παρουσία στα ερτζιανά, μέσω της εκπομπής «Desperado» με τον Βαγγέλη Περρήκαι τη Μαρία Ζαφειράτου, τους οποίους μπορείτε να ακούτε 7:00 με 10:00 στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM. Πολλές φορές δε, την έχουμε θαυμάσει σε γηπεδικές της εμφανίσεις, με τελευταία αυτή της Τούμπας στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.


Ο λόγος για την Έλενα Κρεμλίδου, η οποία μίλησε στον Sportdog για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για την οπαδική της ταυτότητα. Γιατί η καλλονή έχει γίνει αντιληπτή τόσο στο ΣΕΦ όσο και στο Καραϊσκάκη. Η όμορφη δημοσιογράφος σήκωσε το πέπλο του μυστηρίου για το ποια ομάδα υποστηρίζει, δήλωσε οπαδός αλλά και φίλαθλος και έδωσε ωραίες ατάκες για την αντιμετώπιση που έχει από το ανδρικό κοινό στα γήπεδα. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον σκύλο.


Σε είδαμε στην Τούμπα στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αλλά και πριν λίγο καιρό στο ΣΕΦ στην αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον Παναθηναϊκό. Πως συνδυάζονται αυτά τα δύο;


«Μου αρέσει γενικά να βλέπω αθλήματα! Και ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Για παράδειγμα είχα πάει στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Γιουβέντους Ούτενα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μου αρέσει ο αθλητισμός πάρα πολύ».


Στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ λιγκ φόραγες ένα οπαδικό T-shirt του ΠΑΟΚ (του Ρεθύμνου). Να υποθέσουμε, ότι είσαι οπαδός του «Δικεφάλου» του Βορρά;


«Είμαι Θεσσαλονικιά, οπότε υποστηρίζω μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της πόλης μου, τον ΠΑΟΚ. Τη μπλούζα μου την έδωσε ο θείος μου που είναι ΠΑΟΚτσής ως το κόκκαλο και μένει στην Κρήτη. Βέβαια τώρα δουλεύω στην Αθήνα και δεν μου είναι εύκολο να είμαι πιο κοντά στην ομάδα. Θυμάμαι τη χρονιά που είχα κατέβει στην πρωτεύουσα, έπαιζε Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη είχαμε κερδίσει με γκολ του Κλάους που έκανε κατά τους πανηγυρισμούς τον τοξοβόλο. Είχα περάσει έξω από το γήπεδο και έλεγα “μακάρι να ήμουν μέσα”. Δεν με επηρεάζει όμως ο φανατισμός. Γι'αυτό και παρακολουθώ παιχνίδια όλων των ομάδων, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Μπορεί να με έχετε δει και με T-shirt του Ολυμπιακού, παλαιότερα, σε αγώνα με την Ξάνθη. Τότε δούλευα στο τμήμα promotion της ομάδας του Πειραιά. Γι'αυτό και ίσως πολλοί να απορούν τί ομάδα είμαι. Είμαι ΠΑΟΚ, αλλά έτυχε και έγινε αυτό το... κουφό για πολλούς, λόγω εργασίας».


Πώς και βρέθηκες στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;


«Ήμουν Θεσσαλονίκη. Οπότε πήρα τον πατέρα μου και πήγαμε μετά από πολύ καιρό μαζί στο γήπεδο. Βρήκαμε εισιτήρια και το είδαμε. Αυτές οι εμπειρίες είναι μοναδικές και σου μένουν».


Πως σου φάνηκε το παιχνίδι;


«Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά, αλλά στο τέλος του ημιχρόνου έκανε αρκετές ευκαιρίες. Ευτυχώς μπήκαν τα γκολ στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη. Υπήρχε πολύ ένταση στο ματς. Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο δεν έπαιξε πολύ καλά, όπως συνηθίζει σε άλλα παιχνίδια. Γι'αυτό και έκανε την τρίτη σερί ήττα. Δεν ξέρω τί θα κάνει και στη Λεωφόρο σε 2 εβδομάδες. Τούμπα είχα να πάω από το ΠΑΟΚ-Ξάνθη το φθινόπωρο. Γενικά όπου πάω και παίζει η Ξάνθη της φέρνω γούρι, γιατί ήμουν και στην αναμέτρηση των ακριτών με τον Παναθηναϊκό (έχασε το (τριφύλλι)».


Με τον αθλητισμό έχεις ασχοληθεί;


«Ήμουν τσιρλίντερ του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, τη σεζόν 2013-2014. Έκανα κολύμβηση πέντε χρόνια στον Αλέξανδρο Συκεών και από πολύ μικρή κάνω χορό».


Οπότε το έχεις με τη γυμναστική. Λες να σε δούμε στο δεύτερο Survivor;


«Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα ήταν μία ωραία πρόκληση. Αν μου γινόταν πρόταση ίσως να το σκεφτόμουν. Με φοβίζουν κάποιες λεπτομέρειες που έμαθα. Περίμενα, ότι θα είναι πιο ρόδινα τα πράγματα. Μιλάω για πράγματα όπως πού πάμε τουαλέτα, τί τρώμε όταν πεινάμε, πως διατηρούμαι καθαρή, κάτι που είναι σημαντικότατο για εμάς τις γυναίκες. Μαθαίνω, ότι δεν κάνουν καν μπάνιο. Οι άνθρωποι εκεί πλέον μυρίζουν. Αυτό με τρόμαξε».


Έχεις παρουσία σε πολλά γήπεδα, αφού σου αρέσει ο αθλητισμός και να βλέπεις παιχνίδια. Δέχεσαι σχόλια και πειράγματα από το ανδρικό φύλο;


«Μη νομίζετε! Με γράφουν και ας είμαι... πρώτη μούρη σε πολλά ματς. Σπάνια να με κοιτάξει κάποιος, ιδιαίτερα οι φωτογράφοι. Για παράδειγμα και στο Καυταντζόγλειο στο Ηρακλής-ΠΑΟΚ ήμουν μέσα, αλλά δεν με φωτογράφισε κανείς. Όσον αφορά θέματα αναγνωρισιμότητας, λόγω της τηλεοπτικής μου προβολής, μόνο ένα παιδάκι μία φορά στο ΟΑΚΑ σε ματς Ελλάδα-Τουρκία με αναγνώρισε και ζήτησε να βγάλουμε μαζί φωτογραφία».


Τη βαθμολογία την παρακολουθείς στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου;


«Είναι εμφανές, ότι ο Ολυμπιακός σχεδόν το έχει πάρει. Και ας τον κυνηγά ο Πανιώνιος. Θέλω να πιστεύω, ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει ψηλότερα και θα πάρει στα πλέι οφ το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποια στιγμή, του χρόνου ίσως, θέλω να τον δω να παίρνει τον τίτλο».


Το επίθετό σου είναι Κρεμλίδου κάτι που μου εξάπτει την περιέργεια να σε ρωτήσω, αν είσαι Πόντια.

 

«Από τη μεριά του πατέρα μου, είμαι. Από τη μεριά της μητέρας μου έχω καθαρή μακεδονίτικη ρίζα. Ο πατέρας μου είναι σκληροπυρηνικός Πόντιος. Μιλάει και πολύ καλά τη διάλεκτο».


Οπότε υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να στηρίζεις τώρα ΠΑΟΚ που έχει ποντιακή διοίκηση....

«Αγαπάω πολύ τον Ιβάν Σαββίδη. Τον θεωρώ πολύ γλυκούλη. Μου αρέσουν πολύ επίσης οι τοποθετήσεις του γιου του. Με βρίσκει σύμφωνη ο τρόπος που χειρίζεται ορισμένα πράγματα. Γενικά το public image του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags