Facebook Pixel Παίζεις πολλά γκολ και πληρώνεσαι!
| 2017-03-12 13:06:00

Παίζεις πολλά γκολ και πληρώνεσαι!

Παίζεις πολλά γκολ και πληρώνεσαι!

Αρκετά ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Κυριακής, με τα πολλά γκολ να έχουν καλές πιθανότητες να μας στείλουν στο ταμείο!

Σεντ Ετιέν - Μετς

Χάνει έδαφος η Σεντ Ετιέν στην προσπάθεια που κάνει να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές πήρε ένα βαθμό την περασμένη αγωνιστική με 0-0 στην Μπαστιά. Σ’ αυτό το διάστημα πλήρωσε και τις δυνάμεις που άφησε από τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γ. Στην Μπαστιά χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να κερδίσει τη μάχη του κέντρου και είχε τις κλασικότερες ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ. Η απουσία όμως του Αμουμά κόστισε και δεν το έκρυψε και ο Γκαλτιέ που τόνισε ότι όταν δεν παίζει ο επιθετικός του τότε το σκοράρισμα γίνεται εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Από την άλλη, κυρίως στην έδρα της βασίζει η Μετς την προσπάθεια παραμονής. Εκεί πήρε σχεδόν όλους τους τελευταίους της βαθμούς ενώ από την περασμένη εβδομάδα προστέθηκαν και δύο ακόμα που της είχαν αφαιρεθεί στον πρώτο γύρο μετά από τα επεισόδια με τη Λυών. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχθηκε τη Ρεν και έφερε 1-1. Η εμφάνισή της ήταν μέτρια αλλά κατάφερε να προηγηθεί στο 45’ με τον Ντιαμπατέ που βάζει τα περισσότερα γκολ της από την ώρα που αποκτήθηκε. Η Ρεν στο δεύτερο ημίχρονο άσκησε πίεση και στο 91’ έφτασε δίκαια στην ισοφάριση. Η Σεντ Ετιέν θα αρχίσει να παίρνει πολύ πιο σοβαρά τα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Οι επιστροφές στην επίθεση ια της κάνουν καλό. Η Μετς εκτός έδρας είναι πολύ ευάλωτη. Το να βάλουν οι «στεφανουά» από δύο γκολ και πάνω αποτιμάται στο 1,88.

Σεντ Ετιέν - Μετς Γηπεδούχος Over 1.5 (1.88)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις

Παρόλο που παρατάχθηκε ελλιπής στο Έϊμπαρ, η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε διπλό… τίτλου (1-4), με τον Μπενζεμά να την παίρνει από το χεράκι και να την καθοδηγεί μαεστρικά. Ο Γάλλος φορ σημείωσε δύο γκολ (14’, 25’), μοίρασε μία ασίστ και… έπαιξε για τους απόντες Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο για να επαναφέρει άμεσα την ομάδα του στα νικηφόρα αποτελέσματα. Την Τρίτη επικράτησε 3-1 στην έδρα της Νάπολι και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Κινήθηκε στη μετριότητα η απόδοσή της στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο 24’ και γέμισε ελπίδες τους γηπεδούχους. Εντούτοις, μετά την ανάπαυλα ανέλαβε δράση ο συνήθης ύποπτος Σέρχιο Ράμος, που ισοφάρισε (51’) και «ευθύνεται» για το 2ο τέρμα της ομάδας του (57’), με το οποίο… σώπασε μια και καλή το καυτό «Σαν Πάολο». Από την άλλη, η Μπέτις κρατούσε στα χέρια της ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην έδρα της Λα Κορούνια στην εξ αναβολής αναμέτρησή της τους την Τετάρτη, όμως υπέπεσε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις και ισοφαρίστηκε για το τελικό 1-1, το οποίο της αφήνει πικρή γεύση στο στόμα. Μόνο την ντεφορμέ Μάλαγα έχει κερδίσει στις 9 περασμένες αγωνιστικές (1-4-4) και δεν λέει να ξεμπερδέψει με την υπόθεση-παραμονή, αν και έχει μια σχετική απόσταση ασφαλείας από την «κόκκινη γραμμή». Η λογική λέει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα απέναντι σε αυτή την Μπέτις, με την οποία έχει φοβερή παράδοση τα τελευταία χρόνια. Όλα λοιπόν θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις των παικτών του Ζιντάν, το πιο πιθανό είναι να φορτώσουν με γκολ την αντίπαλη εστία.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις Over 3.5 (1.73)

Παλέρμο - Ρόμα

Η Παλέρμο ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την Τορίνο στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και παραμένει 7 πόντους πίσω από τη γραμμή σωτηρίας με την κατάσταση να δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο. Απέκτησε προβάδισμα στο ημίωρο της αναμέτρησης χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ρίσπολι και έκλεισε το πρώτο μέρος έχοντας κεφάλι στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέστηκε ασφυκτικά, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο και σε λιγότερο από 10 λεπτά δέχτηκε 3 τέρματα, ενώ αγωνιζόταν και με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπάλογκ μετά το 2-1. Όσο για τη Ρόμα; Γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2 από τη Λυών στη Γαλλία στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των "16" του Γιουρόπα Λιγκ και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Ρώμης την προσεχή Πέμπτη. Τι θα ποντάρουμε; Η Παλέρμο παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, όμως δείχνει ανήμπορη να τα καταφέρει. Η Ρόμα είναι κλάσεις ανώτερη και αναμένεται να επικρατήσει εύκολα και να παραμείνει στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, η επιλογή του ασιατικού over 2,75 φαντάζει ιδανική περίπτωση.

Παλέρμο - Ρόμα Over 2.75 (1.87)

Περισσότερες επιλογές θα βρείτε στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags