Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα Χουλτ για Ολυμπιακό!
| 2017-03-13 08:48:00

Απίστευτη ατάκα Χουλτ για Ολυμπιακό!

Απίστευτη ατάκα Χουλτ για Ολυμπιακό!

Καλά, δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε ο Σουηδός άσος...

Αναλυτικά όσα είπε στην σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se»

Για το πρωτάθλημα: «Δεν έχουμε σκεφτεί ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός όλη τη σεζόν. Έχασαν κάποιους βαθμούς στα τελευταία ματς, αλλά θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν για να μην πάρουν το πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Σε αυτό συγκεντρωνόμαστε τώρα»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι ωραία εμπειρία να παίζεις ένα ντέρμπι. Δυστυχώς, οι οπαδοί του φιλοξενούμενου δεν θα είναι στις εξέδρες, οπότε θα έχουμε μόνο τους οπαδούς μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θα είναι μία φανταστική εμπειρία».

Για τους οπαδούς και το κλίμα πριν το ντέρμπι: «Όποτε έχει το ντέρμπι, κυριαρχούν ιδιαίτερα συναισθήματα και το παρατηρείς μία βδομάδα πριν. Οι οπαδοί μας στέλνουν μηνύματα στο Instagram και στο Facebook και μας λένε "πάμε", ενώ απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος πριν το ντέρμπι. Τότε συνειδητοποιείς τι σημαίνει, πόσα συμβολίζει για την ομάδα και τους οπαδούς. Δεν θα εξαρτηθεί τόσο από την τακτική, είναι καλύτερο να τρέχεις και να πολεμάς. Είναι σαν πόλεμος και αυτός που προσπαθεί περισσότερο, συνήθως νικάει».

Για τη δική του απόδοση: «Είμαι πολύ χαρούμενος, προσωπικά περνάω πολύ καλά. Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια, αγωνίστηκα στο Europa League και νιώθω ότι έχω καλή φόρμα».

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό:«Η θέση μου ταιριάζει πολύ. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και κυριαρχούμε στα περισσότερα παιχνίδια, οπότε πρέπει να προωθούμαι στην επίθεση και έχω την άνεση να παίρνω πρωτοβουλίες, αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ στα αμυντικά μου καθήκοντα. Χρειάζομαι πολλά επιθετικά τρεξίματα και αυτό είναι το πλεονέκτημα μου, γιατί μπορώ να τρέχω πολύ, να ανεβαίνω στην επίθεση και να είμαι απειλητικός από την πλευρά».

Για τον Μπεργκ: «Δεν νομίζω ότι κάποιος στη Σουηδία μπορεί να αντιληφθεί πόσο σημαντικός είναι ο Μπεργκ στην Ελλάδα. Είναι ένας μύθος. Είναι μεγάλος αστέρας. Τώρα είναι στους πρώτους σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και αν δει κάποιος την ιστορία του Παναθηναϊκού, θα καταλάβει πολλά».

Για τον Μολίνς: «Είναι καλός παίκτης. Είναι ωραίο που είναι συμπατριώτης μας. Προέρχεται από απραξία, ήταν στην Κίνα και χρειάζεται χρόνο. Έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με τον Ηρακλή και είπε ότι χρειάζεται χρόνο. Όταν βελτιώσει την αγωνιστική του κατάσταση, νομίζω ότι θα γίνει πολύ σημαντικός για εμάς. Αυτός και ο Μπεργκ μπορούν να συνθέσουν ένα φονικό δίδυμο».

Για την εθνική Σουηδίας: «Παλεύω μέσω της ομάδας μου. Παίζω, έχω καλή απόδοση και ξέρω ότι από την Εθνική με παρακολουθούν. Αλλά, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στη θέση μου και αυξάνουν τον ανταγωνισμό. Οι Όλσον, Βεντ και Ογκούστινσον παίζουν καλά και μου βάζουν πολύ δύσκολα. Θα πολεμήσω και θα δω τι θα καταφέρω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags