Facebook Pixel Σημεία που πληρώνουν σε Αγγλία και Ισπανία
| 2017-03-13 12:30:00

Σημεία που πληρώνουν σε Αγγλία και Ισπανία

Σημεία που πληρώνουν σε Αγγλία και Ισπανία

Ποιος είπε πως το σημερινό πρόγραμμα δεν έχει ευκαιρίες για ταμείο επειδή είναι μικρότερο συγκριτικά με αυτά του Σαββατοκύριακού;

Οσασούνα – Έϊμπαρ

Κάπου εδώ σβήνουν τα όποια όνειρά της Οσασούνα για παραμονή. Κι αυτό διότι έχασε ένα ακόμα παιχνίδι, αυτή τη φορά στην έδρα της Λας Πάλμας με το «βαρύ» 5-2, παρότι προηγείτο με 1-2 μέχρι το 55’. Στο 7’ γεύτηκε την ψυχρολουσία του γρήγορου εις βάρος της γκολ, όμως το ανέτρεψε (31’, 37’) κι έδειχνε ικανή να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα. Αντ’ αυτού, κατέρρευσε μετά την ανάπαυλα και δέχθηκε 4 τέρματα σε 32 λεπτά (55’-87’). Αυτή ήταν η έκτη σερί ήττα, σε όλες δέχθηκε τουλάχιστον 3 γκολ (!), ενώ η προηγούμενη νίκη της σημειώθηκε στον πρώτο γύρο κόντρα στην… Έιμπαρ: 4 ισοπαλίες και 14 ήττες έκτοτε.

Όσο για την Εϊμπάρ; Ξεγυμνώθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της και μοιραία συνετρίβη 1-4 εντός έδρας. Ξεκίνησε πολύ νωθρά το ματς και οι Μαδριλένοι δεν τη συγχώρεσαν, αφού σκόραραν τρεις φορές στα πρώτα 29 λεπτά. Ξύπνησε από το λήθαργο στη συνέχεια, όμως ήταν αργά και επιβεβαιώθηκε περίτρανα ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για το βήμα παραπάνω (βλ. ευρωπαϊκή έξοδος), αλλά και να κοιτάξει στα μάτια τους ανώτερους αντιπάλους της.

Τι θα ποντάρουμε; Η Έϊμπαρ είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος η Οσασούνα, ενώ δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ διπλό στην Παμπλόνα. Παρ’ όλα αυτά, είναι πιο δουλεμένη από τους γηπεδούχους, που έχουν άμυνα-τραγέλαφο και δέχονται γκολ με το τσουβάλι. Σωστός ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, αποδεκτή η απόδοση του διπλού.

Οσασούνα – Έϊμπαρ 2 (2.05)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η Τσέλσι, επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της στη βαθμολογία. Μοιάζει απίθανο να χάσει το πρωτάθλημα, παρότι ο προπονητής Αντόνιο Κόντε ζητάει από τους παίκτες του να μη χαλαρώσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα πρέπει να «κρατήσει τα πόδια της στο έδαφος». Ο Ιταλός τεχνικός ότι το παιχνίδι στο Κύπελλο με τη Γιουνάιτεντ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του περασμένου Οκτωβρίου, όταν η Τσέλσι είχε επιβληθεί με το εντυπωσιακό 4-0. Σημειώνεται ότι η Τσέλσι μετράει δώδεκα σερί εντός έδρας νίκες, για όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, με το 1-1 έφυγε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρωσία, στο πρώτο παιχνίδι με τη Ροστόφ για το Γιουρόπα Λιγκ και την προσεχή Πέμπτη έχει τη ρεβάνς στην έδρα της. Εν μέσω... φορτωμένου προγράμματος, καλείται να αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο Κύπελλο, ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Για τον προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο, η επιστροφή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι πάντα ιδιαίτερη, αφού ως τεχνικός της Τσέλσι έζησε μεγάλες στιγμές στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ποια είναι η επιλογή μας; Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ενώ έχει να διαχειριστεί την απώλεια του Ιμπραΐμοβιτς. Η Τσέλσι είναι ξεκούραστη και στην έδρα της έχει προβάδισμα για τη νίκη. Στα υπόψη ο άσος, αν και θα τον θέλαμε... ψηλότερα.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 (1.88)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags