Facebook Pixel Άρχισαν από τώρα τα όργανα με τον Αραούχο - Τι συνέβη με τον παικταρά και "τρέχουν" στην ΑΕΚ!
| 2017-03-14 00:00:00

Άρχισαν από τώρα τα όργανα με τον Αραούχο - Τι συνέβη με τον παικταρά και "τρέχουν" στην ΑΕΚ!

Άρχισαν από τώρα τα όργανα με τον Αραούχο - Τι συνέβη με τον παικταρά και "τρέχουν" στην ΑΕΚ!

Πάνω που ήπιαν στην Ένωση το νέκταρ της τριάρας απέναντι στον ΠΑΟΚ, έσκασε η ...κεραμίδα απ' το πουθενά! Μπείτε στο sportdog να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις!

Όλοι στην ΑΕΚ ζουν στον αστερισμό του Σέρχιο Αραούχο. Οι γκολάρες του Αργεντινού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ "έφτιαξαν" τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, σε ραδιόφωνα, ιστοσελίδες και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζει ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να μείνει και το καλοκαίρι. "Πρέπει να σπρώξει χρήμα ο τίγρης", μουρμουρίζουν στα "κιτρινόμαυρα" στέκια και περιμένουν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τους κάνει αυτό το δώρο.

Η περίπτωση της παραμονής του Αραούχο, όμως, μόνο εύκολη δεν είναι ανεξαρτήτως τι λέγεται δεξιά και αριστερά. Ειδικά αν ο παίκτης συνεχίσει έτσι, δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα. Εδώ τα γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ "μπρίζωσαν" μέχρι και τον πρόεδρο της Λας Πάλμας και βγήκε να μιλήσει για τον 25χρονο επιθετικό και το μέλλον του.

"Είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τη Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ, όσο και αν θέλει να κάνει μια καλή προσφορά, είναι μακριά από το να καλύψει τα χρήματα που θα δεχθούμε για τον Αραούχο", είπε, μεταξύ άλλων, ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό των Καναρίων Νήσων, επιβεβαιώνοντας αυτό που λέει ο SportDog εδώ και καιρό, ότι η υπόθεση θέλει πολύ διεργασία και φυσικά χρήμα από την Ένωση.

Γιατί δεν ξέρουμε αν το καταλάβατε, η σπόντα του προέδρου της ισπανικής ομάδας είχε στόχο τον ηγέτη της Ένωσης. Απ' αυτόν εξαρτάται η πραγματοποίηση της μεταγραφής. Γι' αυτό και άρχισε από τώρα να μιλάει για υψηλά πόσα, ώστε να κόψει τη φορά σε περίπτωση που η ελληνική ομάδα θελήσει να παζαρέψει πολύ την τιμή του.

Για να τα λέμε όλα: Δεν υπάρχει για την ΑΕΚ και ο άνθρωπος που χειρίστηκε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο Ντε Μπαρτόλο έφυγε από την Ένωση με το παράπονο πως του χρεώθηκε το κάζο με τον Ντίας Περέιρα (κάτι για το οποίο όντως ευθύνεται), αλλά δεν του αναγνωρίστηκε πως ήταν αυτός που έφερε στο πιάτο την υπόθεση Αραούχο και τη δόξα την έκλεψε ο ...Χιμένεθ!

Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως, μετράει πολύ και η θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Βλέπετε, ο Αραούχο με δικιά του πίεση πήγε στην Ένωση. Θα μπορούσε να κάνει το ίδιο πράγμα και το καλοκαίρι. Ο Αργεντίνος όμως, παρότι όλοι περίμεναν, πως θα δεχόταν ασυζητητί να παραμείνει στην ΑΕΚ, έστω με ανανέωση του δανεισμού του, κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

"Σχετικά με το μέλλον που με ρωτάτε, έχω συμβόλαιο με την Λας Πάλμας και κανονικά πρέπει να επιστρέψω. Προς το παρόν, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να μπει στα Play Offs, να πάει καλά στο Κύπελλο και μετά θα πρέπει να συζητήσουν για εμένα οι διοικήσεις των δύο συλλόγων", ήταν τα λόγια του Αραούχο μετά το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής.

Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι πλέον η μπάλα είναι στα πόδια του Μελισσανίδη. Αυτός πρέπει να ρίξει ρευστό να κρατήσει τον παιχταρά στα Σπάτα και να ρίξει τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ. Κι αν το κάνει, είναι δεδομένο ότι θα κάνει καιρό να ακούσει γκρίνια από την κερκίδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η "άγνωστη" μάχη που δίνει ο Χιμένεθ μέσα στην ΑΕΚ - Γιατί... παλεύει ο Μανόλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags