Facebook Pixel Δήλωση ΒΟΜΒΑ για Μαρινάκη και Νότιγχαμ! Πού βρίσκονται οι συζητήσεις, γιατί δεν κλείνει το deal
| 2017-03-14 20:17:00

Δήλωση ΒΟΜΒΑ για Μαρινάκη και Νότιγχαμ! Πού βρίσκονται οι συζητήσεις, γιατί δεν κλείνει το deal

Δήλωση ΒΟΜΒΑ για Μαρινάκη και Νότιγχαμ! Πού βρίσκονται οι συζητήσεις, γιατί δεν κλείνει το deal

Επιβεβαιώνεται πλέον και από επίσημα χείλη ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να προχωρήσει την επένδυση στον αγγλικό σύλλογο. Ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα;

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ της Guardian, σχετικά με το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ, το οποίο έχει αναθερμανθεί για τα καλά τις τελευταίες ώρες!

Ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου, Φαουάζ Αλ-Χασάουι, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή όλα είναι στον… αέρα, καθώς δεν έχουν πάρει ακόμα τη σχετική άδεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ορκίζομαι στην οικογένειά μου ότι δεν υπάρχουν σοβαροί αγοραστές. Νομίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνωστίζονται για να αγοράσουν την ομάδα; Οι Αμερικανοί μιλούσαν πολύ. Δείτε το παρελθόν τους όταν προσπάθησαν να επενδύσουν χωρίς επιτυχία στην Έβερτον και τη Σουόνσι. Το προσπάθησαν και με τη Φόρεστ. Θέλαμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν υπήρξε σωστό deal. Κάτι άλλαζε κάθε μέρα.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον γνωρίζω γιατί είναι φίλος μου, όταν ήμασταν στο σχολείο. Είναι φίλος μου εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχω θέματα μαζί του. Αλλά όταν μας βλέπουν να τρώμε μαζί ή να έρχεται σπίτι μου, προεξοφλούν ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία. Μιλάμε για τη Φόρεστ. Δεν το αρνούμαι αυτό, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα.

Υπάρχουν θέματα με τη Football League, όταν έρχεται η στιγμή να επενδύσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Μιλάμε και με άλλους ανθρώπους επίσης, αλλά δεν υπάρχουν σοβαρές προτάσεις στον ορίζοντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags