Facebook Pixel Ετσι "στήθηκε" ο Σα Πίντο και τρελάθηκε - Η μεγάλη "πονηριά" του Χιμένεθ που καθάρισε για την ΑΕΚ
| 2017-03-18 23:34:00

Ετσι "στήθηκε" ο Σα Πίντο και τρελάθηκε - Η μεγάλη "πονηριά" του Χιμένεθ που καθάρισε για την ΑΕΚ

Ετσι "στήθηκε" ο Σα Πίντο και τρελάθηκε - Η μεγάλη "πονηριά" του Χιμένεθ που καθάρισε για την ΑΕΚ

Τρελαμένος εμφανίστηκε μετά το ματς στο Περιστέρι ο Σα Πίντο, μετά από το "στήσιμο" που έφαγε από Χιμένεθ και ΑΕΚ. Διαβάστε στο sportdog.gr.
 

Η νίκη της ΑΕΚ στο Περιστέρι χαρακτηρίστηκε ως τεράστια από τον Μανόλο Χιμένεθ. Όχι άδικα, αφού η Ένωση είχε να φύγει με το εκτός έδρας τρίποντο από την αναμέτρηση στη Λάρισα για την 7η αγωνιστική. Πριν πεντε μήνες δηλαδή. Έκτοτε, όποτε έβγαινε από το ΟΑΚΑ μετρούσε μόνο γκέλες. Σε Τούμπα, Αγρίνιο, ηττήθηκε και από Λεωφόρο, Κέρκυρα, Ξάνθη, Καυταντζόγλειο κα Νέα Σμύρνη έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας.

Για να φύγει όμως η ΑΕΚ με το διπλό από την έδρα του Ατρόμητου έπρεπε ο Μανόλο να κάνει τα μαγικά του. Καταρχήν η Ένωση σκόραρε αργά στο Περιστέρι κάτι που δεν συνηθίζει. Ο Δικέφαλος κυρίως βρίσκει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κάνει κοιλιά επιθετικά. Με την ομάδα των δυτικών προαστίων όμως, οι «κιτρινόμαυροι» λες και άλλαξε το dna τους σημείωσαν τέρμα στο δεύτερο μέρος, κάτι που μείωσε τον χρόνο αντίδρασης των γηπεδούχων.

Η μαγκιά του Μανόλο σε αυτό το παιχνίδι κρύβεται σε έναν ακόμα τομέα. «Σήμερα η ομάδα δούλεψε πολύ για να κάνει το 1-0. Και ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ δυνατά. Μας πίεσε και μας έβαλε πισω στην περιοχή μας. Συνήθως ψάχναμε τους επιθετικούς μας με βαθιές μπαλιές από πίσω», δήλωσε ο Ισπανός μετά το παιχνίδι.

Ο Ανδαλουσιανός ήξερε, ότι οι παίκτες του Ατρόμητου θα είχαν σαφή οδηγία από τον Σα Πίντο να... σβήσουν τον Αραούχο. Ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε οδηγία στον Ντίντακ να παίζει ψηλά και ο Μάνταλος να κλίνει προς τον άξονα, ως δεύτερος επιθετικός, όποτε ανέβαινε ο αριστερός μπακ. Έτσι οι γηπεδούχοι έπιαναν μονίμως τον Αργεντινό και ξέχασαν τον ηγέτη του Δικεφάλου στο 57', όποτε και έγινε το 0-1 ύστερα από τη συνεργασία του ακραίου αμυντικού με τον αρχηγό της ομάδας. Οπότε ήταν λογικό μετά την ήττα ο Πορτογάλος τεχνικός του Ατρόμητου να είναι τρελαμένος μετά το στήσιμο που του έκανε ο Μανόλο.

Θα ήταν άδικο να μην τονιστεί η πολύ καλή παρουσία του Αϊντάρεβιτς. Ήταν ο παίκτης κλειδί στο κέντρο της ΑΕΚ. Όσες λιγοστές φάσεις έφταξε η Ένωση ήταν από τα πόδια του Σουηδού που έκοβε μπάλες και μοίραζε στους συμπαίκτες του. Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο αφορά το σκοράρισμα του Μάνταλου. Όποτε βρίσκει δίχτυα ο τελευταίος η ΑΕΚ πάντα νικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags