Facebook Pixel Αποκάλυψη-βόμβα Ραπτό - "Εκεί έδειξε τα αρχ... ο Πέλκας – Αν δεν υπήρχε ο Καπίνο, οι γαύροι θα..."!
| 2017-03-20 14:30:00

Αποκάλυψη-βόμβα Ραπτό - "Εκεί έδειξε τα αρχ... ο Πέλκας – Αν δεν υπήρχε ο Καπίνο, οι γαύροι θα..."!

του Γιώργου Κτενά
Αποκάλυψη-βόμβα Ραπτό - "Εκεί έδειξε τα αρχ... ο Πέλκας – Αν δεν υπήρχε ο Καπίνο, οι γαύροι θα..."!

Ο Κωστής Ραπτόπουλος αποκαλύπτει τον «αποδέκτη» της χειρονομίας του άσου του Δικεφάλου - Απίστευτες ατάκες για τον πράσινο θρίαμβο στο ντέρμπι της Λεωφόρου!

Ο Ολυμπιακός βγήκε κερδισμένος από το ντέρμπι. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνει τον Βούζα, τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη χαρούμενους, γιατί έχασαν μόνο με 1-0. Και θα πρέπει στη γιορτή του Κλωναρίδη και του Εμποκού να τους στείλουν από τον Ολυμπιακό 4 τούρτες στον καθένα, γιατί τόσα ήταν τα γκολ που έπρεπε να μπούνε. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό έκαναν τις τελικές ο Εμποκού και ο Κλωναρίδης, καθώς παρατήρησα ότι ο Μπεργκ ήταν μερικά μέτρα πιο πίσω, σαν 9αρό-10άρι, τραβώντας ψηλά τους αργούς στόπερ του Ολυμπιακού. Με αποτέλεσμα να χώνονται αυτοί οι δύο στην άμυνα. Αλλά ήταν κακοί στα τελειώματα.

Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει ο Τσόρι στο ματς και σίγουρα στην τριάδα των χαφ θα έπρεπε να υπήρχε ο Καμπιάσο, για όσο άντεχε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία την κούραση από το ματς της Πέμπτης, γιατί στα πρώτα 10-12 μέτρα οι παίκτες τού Παναθηναϊκού έπεφταν πιο γρήγορα πάνω στην μπάλα. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά γυμνασμένος και γι' αυτό δεν ευθύνεται η κούραση αλλά το γεγονός ότι μάλλον έκανε κακή προπόνηση ο Μπέντο.

Από τον Παναθηναϊκό θεωρώ ότι ο Χουλτ με τον Κουλιμπαλί έκαναν εκπληκτικό ματς και έδωσαν πλάτος στον Εμποκού και τον Κλωναρίδη για να χωθούνε. Ο Κουρμπέλης φαινόταν σαν τον Ινιέστα στα νιάτα του. Απογοητεύτηκα πολύ από τα αμυντικά ντουπλαρίσματα του Ρομαό και του Μάρτινς, όσο και από την ανύπαρκτη συμμετοχή του Ανσαριφάρντ. Ο Ντα Κόστα και ο Μποτία την πάτησαν γιατί ο Ουζουνίδης είδε το πρόβλημα χαμηλά που έχουν και τους χτύπησε χαμηλά. Δεν πήγε με σέντρες, έκλειναν προς τα μέσα με τον Βιγιαφάνιες να παίζει στη θέση του και τον Μπεργκ να τραβιέται λίγο πιο πίσω. Έτσι διέλυσαν την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Καπίνο πήρε το αίμα του πίσω, δείχνοντας ότι όχι μόνο δικαιούται να είναι βασικός στον Ολυμπιακό, αλλά είναι και ο καλύτερος τερματοφύλακας που υπάρχει για την Εθνική Ελλάδας. Η Εθνική πρέπει να ξεκινάει από αυτόν την 11άδα της, είναι πολύ καλός κάτω από την εστία αλλά και έξω από αυτή. Ο Καπίνο θα γίνει ο νέος Σαργκάνης, τον γουστάρω πολύ σαν τερματοφύλακα. Αν δεν υπήρχε ο Καπίνο, οι γαύροι στο δεύτερο ημίχρονο θα είχαν γυρίσει το ματς στο Survivor! Επίσης, θεωρώ ότι έχει κάνει καλή δουλειά στην ταχυδυναμική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ο γυμναστής που έφερε μαζί του ο Ουζουνίδης.

Δύο λόγια και για τον ΠΑΟΚ: Ο Ίβιτς γνωρίζοντας τη βιολογική αδυναμία των ποδοσφαιριστών του, που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, χρησιμοποίησε μέσα στην Τούμπα ένα αμυντικογενές σχήμα. Σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που μπήκε με καθαρό σχηματισμό 4-2-3-1, με καθαρά εξτρέμ, δεκάρι και φορ. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ που ο Γεσίλ δεν είναι Ανσαριφάρντ. Ο Δικέφαλος με ένα εξάρι, τον Κάνιας και δύο οχτάρια, τους Τσίμιροτ - Σάκχοφ, έδωσε την ευκαιρία στον Μπίσεσβαρ να γίνεται εξτρεμοδεκάρι. Αλλά ο Μπίσεσβαρ δεν μπορούσε να χωθεί προς το κέντρο, γιατί υπήρχε μία ταμπέλα που έγραφε "Προσοχή, σκύλος που δαγκώνει". Και είχε φωτογραφίες των Σιώπη και Κόρμπου!

Όσον αφορά το θέμα με τον Πέλκα, που έπιασε τα παπάρια του, κακώς φωνάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες ότι πρέπει να τιμωρηθεί. Κανονικά θα έπρεπε να προτρέψουν τον Σαββίδη να δημιουργήσει τον Σύνδεσμο Φίλων Πέλκα και στα εγκαίνια να πάει για να κόψει την κορδέλα ο Γκαρσία. Ο Πέλκας έδειξε τα αρχίδια του στη Θύρα 3, που τον έβριζαν. Οπότε η Θύρα 3 μετά τα "Σσσστ" του Σαλπιγγίδη, πήρε και τα αρχίδια του Πέλκα τώρα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags