Facebook Pixel Καυτές εξελίξεις με τον προπονητή στον Ολυμπιακό: (Ποιοι) «Τελειώνουν» Βούζα – Φαβορί μέχρι τώρα ο...
| 2017-03-20 16:00:00

Καυτές εξελίξεις με τον προπονητή στον Ολυμπιακό: (Ποιοι) «Τελειώνουν» Βούζα – Φαβορί μέχρι τώρα ο...

Καυτές εξελίξεις με τον προπονητή στον Ολυμπιακό: (Ποιοι) «Τελειώνουν» Βούζα – Φαβορί μέχρι τώρα ο...

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο Λιμάνι μετά την ήττα στη Λεωφόρο! Τι συμβαίνει με τον νυν προπονητή της ομάδας και τι ισχύει για τον ...επόμενο; "Κλικ" στο ρεπορτάζ του sportdog!

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και κυρίως η απογοητευτική εμφάνιση των Ερυθρολεύκων αναγκάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να επισπεύσουν τις διαδικασίες στο θέμα του προπονητή.

Έτσι κι αλλιώς, η λύση του Βασίλη Βούζα είχε κριθεί από την πρώτη στιγμή ως υπηρεσιακή, οπότε δεν υπάρχει κανένα "κόλλημα" για να τρέξουν οι διαδικασίες για τον ερχομό του "κανονικού" τεχνικού.

Εξάλλου, η δήλωση του Έλληνα τεχνικού μετά το ντέρμπι, ότι κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, δεν ήχησε καθόλου καλά στα αποδυτήρια της ομάδας και τον έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, ανεξάρτητα, δηλαδή, από τη μέχρι τώρα παρουσία του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Πάντως, από την άλλη, δεν είναι καθόλου εύκολο για τον Ολυμπιακό να βρει αυτή την περίοδο προπονητή από το ...πάνω ράφι, ενώ μέχρι χθες δεν είχε προχωρήσει σημαντικά κάποια περίπτωση.

Παράλληλα, ο προπονητής που βρίσκεται πάντα πρώτος στη λίστα των πρωταθλητών, ο Φιλίπ Μοντανιέ, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι και όχι τώρα, κάτι που αυτόματα μειώνει τις πιθανότητες οι Πειραιώτες να φέρουν προπονητή πριν τη λήξη της περιόδου. Εκτός αν καταφέρουν να πείσουν τον Γάλλο κόουτς να έρθει από τώρα στον Πειραιά, προκειμένου να "εγκλιματιστεί" ενόψει της νέας σεζόν, ενδεχόμενο που, πάντως, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες...

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την επιλογή του Χουάντε Ράμος που ακούστηκε σήμερα, στον Ολυμπιακό έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την περίπτωσή του, ωστόσο απορρίφθηκε λόγω του ...εξωπραγματικού κασέ του. Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός έχει συμφωνήσει με εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Σπόρτινγκ για να αντικαταστήσει το καλοκαίρι τον Ζεσούς, αν και εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

Στα υπόψη, πάντως, βρίσκεται όντως και ο Αϊτόρ Καράνκα, ο οποίος αποχώρησε από την Μίντλεσμπρο και είχε απασχολήσει παλαιότερα τον Ολυμπιακό. Το αγαπημένο παιδί του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης (τον είχε βοηθό) αρέσει αρκετά στους ανθρώπους των πρωταθλητών, δεν αποκλείεται να γίνει επαφή μαζί του, ωστόσο αυτή τη στιγμή δε αποτελεί πρώτη επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη-βόμβα Ραπτόπουλου: "Εκεί έδειξε τα αρχ... του ο Πέλκας"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags