Facebook Pixel Τρελό κράξιμο στους παίκτες τού Ολυμπιακού από τους οπαδούς!
Ποδόσφαιρο
| 2017-03-21 08:48:00

Τρελό κράξιμο στους παίκτες τού Ολυμπιακού από τους οπαδούς!

Τρελό κράξιμο στους παίκτες τού Ολυμπιακού από τους οπαδούς!

Έχασαν από τους... Κουρμπέληδες και τους Κουτρουμπήδες!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον αθλητικό Τύπο, παίκτες και διοίκηση έδωσαν αν μη τι άλλο υπόσχεση για το νταμπλ, στην επαφή που είχανε με μερίδα οπαδών μετά από την ήττα στη Λεωφόρο:

«Καταλαβαίνουμε την πίκρα σας. Έχετε δίκιο που έχετε παράπονα. Είμαστε όμως εδώ και δεν κρυφτήκαμε. Ήρθαμε και τα λέμε πρόσωπο με πρόσωπο. Να είστε βέβαιοι πως και εμείς πρώτοι από όλους στεναχωριόμαστε, θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε την κατάσταση. Το μυαλό μας είναι στο νταμπλ», ήταν τα λόγια του Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Στέφανος Καπίνο είπε: «Σας οφείλουμε μια συγγνώμη για την εικόνα μας. Ήμασταν τραγικοί. Έχετε δίκιο που έχετε παράπονα. Παίζαμε λες και δεν μπορούσαμε. Θα αλλάξουμε την κατάσταση και θέλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι για να πάμε με επιτυχίες ως το τέλος».

Οι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις και την κατάκτηση του νταμπλ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι δυνατόν να χάνετε με αυτό τον τρόπο από τους Κουρμπέληδες και τους Κουτρουμπήδες; Νιώσαμε ντροπή και γι΄ αυτό ήρθαμε εδώ».

Ο Γιάννης Βρέντζος με τον Σάββα Θεοδωρίδη, είπαν: «Να είστε σίγουροι ότι είμαστε όλοι ενωμένοι και δεν πρόκειται να διαλύσουμε την ομάδα». Μάλιστα οι οπαδοί ζήτησαν από τον Θεοδωρίδη να εξηγήσει στους ξένους παίκτες τι σημαίνει Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags