Facebook Pixel Μόνο αυτός έπαιξε - Όλα για όλα με την ομάδα-φωτιά!
| 2017-03-22 00:30:00

Μόνο αυτός έπαιξε - Όλα για όλα με την ομάδα-φωτιά!

Μόνο αυτός έπαιξε - Όλα για όλα με την ομάδα-φωτιά!

Ο Παναθηναϊκός έκανε αγγαρεία απέναντι στην Αρμάνι, αλλά τώρα πρέπει να σοβαρευτεί αν θέλει να διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας...

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά κόντρα στην Αρμάνι. Ή, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει μία εύκολη νίκη. Οι "πράσινοι" την ήθελαν αυτή την άνετη επικράτηση, γιατί την Πέμπτη έχουν το δύσκολο παιχνίδι στη Βιτόρια με την Μπασκόνια.

Μετά και την ήττα της Φενέρ από τη Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός έχει τύχη να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει. Δε θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο, αλλά θα το παλέψει.

Από το παιχνίδι με την Αρμάνι, δεν έχει πολλά πράγματα να κρατήσει. Μόνο το πάθος και ο ζήλος που έδειξε ο Νίκος Παππάς είναι αξιοσημείωτο στοιχείο.

Ο διεθνής γκαρντ έχει αγωνιστικά μεταλλαχθεί και πλέον είναι ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Τσάβι Πασκουάλ. Το σκοράρισμα δεν είναι πλέον η πρώτη του έννοια. Προσφέρει πολλά στην άμυνα, ενώ το μυαλωμένο του παιχνίδι κάνει πιο εύκολη τη ζωή της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα βρει μπροστά του μία Μπασκόνια, που "πέταγε φλόγες" χθες κόντρα στην Μπάμπεργκ. Είχε "καθαρίσει" το παιχνίδι από την πρώτη περίοδο, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags