Facebook Pixel Ζήτησε το "διπλό" ο Πασκουάλ
| 2017-03-22 00:50:00

Ζήτησε το "διπλό" ο Πασκουάλ

Ζήτησε το "διπλό" ο Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με 74-61, αλλά θέλει η ομάδα του να πάρει το «διπλό» στη Βιτόρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ήταν ένα μάλλον παράξενο παιχνίδι. Πήραμε τη νίκη, αλλά σίγουρα στην επίθεση δεν παίξαμε πολύ καλά. Ειδικά αν δείτε τα στατιστικά και βλέπεις ότι σκοράραμε 74 πόντους, δεν ήταν αρκετοί γι’ αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς και δεν ξέρω πόσα καρφώματα χάσαμε σε αυτήν την αναμέτρηση. Ενώ δεν σκοράραμε σε αρκετά ελεύθερα σουτ. Άρα μερικές φορές νιώθεις ότι δεν έπαιξες καλά, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα».

Για το αν δικαιολογεί την ομάδα του επειδή «καθάρισε» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και ίσως σκεφτόταν το παιχνίδι με την Μπασκόνια: «Δεν το γνωρίζω. Αλλά σίγουρα, μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι καλό είναι να γυρίσεις γρήγορα σελίδα και να κοιτάξεις το επόμενο παιχνίδι. Να κρατήσεις το θετικό ότι η ομάδα δούλεψε και να προετοιμαστούμε για την Μπασκόνια που παίζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Καλάθη και τον Τζέιμς που δεν παίζουν αρκετή ώρα ταυτόχρονα. Και για τη σημερινή του δοκιμή στο τρίτο δεκάλεπτο: «Σε καμία περίπτωση δεν αποφεύγω να τους βάλω να παίξουν μαζί και θα παίξουν μαζί. Απλά προσπαθώ να κρατάω μία ισορροπία σε συναρτήσεις πολλών μεταβλητών που είναι δύσκολο να τις αναλύσω. Προπονούνται μαζί, θα τους βάλω να παίξουν μαζί και μου αρέσει να παίζουν μαζί. Κάθε παιχνίδι πρέπει να βρίσκεις ισορροπία, είναι πολλές μεταβλητές, αλλά πρέπει να το κάνουμε».

Για την Μπασκόνια που είναι φορμαρισμένη: «Το κλειδί είναι όταν έχουν τον Χάνγκα και τον Σενγκέλια ταυτόχρονα στο παρκέ. Ο Σενγκέλια ήταν τραυματισμένος και δεν έπαιζαν για πολύ μαζί. Από τη στιγμή που είναι έτοιμος, είναι μία διαφορετική ομάδα. Αν έχουν βρει μία ισορροπία με Σενγκέλια, Χάνγκα και Τιγί, τρέχουν καλύτερα στο γήπεδο, μαζεύουν ριμπάουντ και είναι πιο δυνατοί σωματικά. Είναι μία ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς κι έχουν τον Λάρκιν ο οποίος είναι εξαιρετικός πλέι μέικερ. Θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι η στιγμή για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να κερδίσουμε ένα παιχνίδι όπως αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags