Facebook Pixel Μάγκας ο Μάντζαρης! Τι είπε για το πλεονέκτημα έδρας και αν ο Ολυμπιακός… σημαδεύει αντίπαλο
| 2017-03-22 17:43:00

Μάγκας ο Μάντζαρης! Τι είπε για το πλεονέκτημα έδρας και αν ο Ολυμπιακός… σημαδεύει αντίπαλο

Μάγκας ο Μάντζαρης! Τι είπε για το πλεονέκτημα έδρας και αν ο Ολυμπιακός… σημαδεύει αντίπαλο

Ο Έλληνας άσος των Πειραιωτών μίλησε για το αποψινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο γήπεδο, αλλά και για την συνέχεια στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε το πού θα κριθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, ΕΡΤ2), ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο, αν εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής γκαρντ στον ΣΠΟΡ FM 94.6 λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση: 

Για το αν υπάρχει πίεση, δεδομένου πως με νίκη «κλειδώνει» το αβαντάζ έδρας: «Όχι δεν έχουμε καθόλου άγχος γι’ αυτό. Έχουμε φτάσει πολύ κοντά σε αυτό που θέλαμε και απόψε μπορούμε να τερματίσουμε οριστικά στην πρώτη τετράδα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει ήδη αν είχαμε νικήσει την Γαλατάσαραϊ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν κοιτάμε όμως πίσω, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τη νίκη για τους δικούς του λόγους. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε». 

Για την ατμόσφαιρα, στην οποία θα διεξαχθεί το παιχνίδι: «Πιστεύω πως είναι αν όχι η καλύτερη, μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες για να παίζεις το συγκεκριμένο γήπεδο. Πόσο μάλλον για μας που δεν είναι θα είναι εχθρική, διότι λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων μας αγκαλιάζουν και μας αποθεώνουν. Για 40 λεπτά όμως είμαστε αντίπαλοι, τα ξεχνάμε όλα και ο καθένας θα παλέψει για το συμφέρον του». 

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα που στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε και τους ψηλούς και τους κοντούς. Έπειτα θα πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να μην τους αφήσουμε να τρέξουν. Θα είναι επίσης σημαντικό να μην κάνουμε λάθη». 

Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις διασταυρώσεις στην επόμενη φάση: «Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και τίποτε άλλο. Αν εμείς είμαστε καλοί και αυτοί που πρέπει στα πλέι οφ, από τη στιγμή που θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, δε φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας μέσα στο ΣΕΦ και εξαρτάται καθαρά από εμάς το αν θα κάνουμε ένα ακόμα βήμα πιο πάνω, άσχετο με το ποιόν θα διασταυρωθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags