Facebook Pixel Αρειανάρα… φουλ για άνοδο!
| 2017-03-22 18:00:00

Αρειανάρα… φουλ για άνοδο!

Αρειανάρα… φουλ για άνοδο!

Αν και τα βρήκε δύσκολα για ένα ημίχρονο κόντρα στον Πανελευσινιακό, o Άρης ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, «καθάρισε» με 4-0 και πλέον... ονειρεύεται άνοδο, ειδικά μετά την ήττα της Λαμίας.
 

Οι Κίτρινοι μπορεί για ακόμα ένα ματς να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που δεν… βλέπονταν, ωστόσο στην επανάληψη φούλαραν, σημείωσαν τέσσερα γκολ από το 51’ μέχρι το 83’ και σε συνδυασμό με τη νίκη των Τρικάλων με 1-0 κόντρα στη Λαμία, μείωσαν στο -3 από την δυάδα της ανόδου (με τον Απόλλωνα να έχει όμως ματς λιγότερο).

Ο Άρης αφού… πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, αποφάσισε να παίξει μπάλα στο δεύτερο 45λεπτο και να δείξει ποια η διαφορά του από την ομάδα της Ελευσίνας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 51’, όταν ο Καράμπελας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τάτος με κεφαλιά έγραψε το 1-0!

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των Κίτρινων, οι οποίοι στο 57’ με τον Ίλιτς έκαναν το 2-0, ενώ στο 76’ έγινε το 3-0, από την εκτέλεση πέναλτι του Καπνίδη μετά το χέρι του Στόγιου. Ωστόσο, ο Άρης δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 83΄ με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Ντόγου, έγινε και 4-0, που ήταν και τελικό σκορ της αναμέτρησης!

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Πίτου Γκαρσία (73΄Καπνίδης), Παυλίδης, Τάτος (67΄Ταυλαρίδης), Ίλιτς, Ντόγος, Ντούνης (78΄Μιλούνοβιτς).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυνιώτης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός (53΄Στόγιος), Κανσέτση, Ζέλιος, Κορομηλάς (32΄λ. τρ. Καμπούρης), Αγγελούδης (50΄Δημόπουλος), Αρναούτογλου, Τσούπρος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags