Facebook Pixel Απίστευτο πρωτοσέλιδο για Λεμονή! Ποια εφημερίδα είχε προβλέψει την έλευσή του πριν 1 μήνα;
| 2017-03-22 20:30:00

Απίστευτο πρωτοσέλιδο για Λεμονή! Ποια εφημερίδα είχε προβλέψει την έλευσή του πριν 1 μήνα;

Απίστευτο πρωτοσέλιδο για Λεμονή! Ποια εφημερίδα είχε προβλέψει την έλευσή του πριν 1 μήνα;

Δεν υπάρχει αυτό που ανακάλυψε ο SportDog! Σε ποιο έντυπο γνώρισαν τον ερχομό του Έλληνα τεχνικού στον Ολυμπιακό;

Το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας στον Ολυμπιακό δεν είναι άλλο από αυτό του προπονητή. Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του λιμανιού είναι, όπως διαρρέεται από το ρεπορτάζ, ο Τάκης Λεμονής.

Μία εφημερίδα όμως είχε προβλέψει έναν μήνα πριν την έλευση του 57χρονου προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο λόγος για την «Ώρα των Σπο», η οποία μάλιστα είχε τον Έλληνα τεχνικό πρωτοσέλιδο χτύπημα!

Συγκεκριμένα η αεκτζήδικη εφημερίδα είχε κύριο θέμα στο φύλλο της 18ης Φεβρουαρίου τίτλο: «Η ΑΕΚ θα τους φέρει τον Λεμονή». Στο κέντρο της σελίδας υπήρχαν μία φωτογραφία του Μπέντο και μία του Έλληνα τεχνικου με τη λεζάντα να γράφει: «Ο Κετσπάγια γλίτωσε τον Μπέντο στον πρώτο γύρο, αλλά η επόμενη ημέρα του αυριανού ντέρμπι έχει Τάκη Λεμονή για τον ΟΣΦΠ».

Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο βγήκε παραμονή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Η «Ώρα» προέβλεπε την έλευση Λεμονή μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση τελικά νίκησε τους Πειραιώτες με γκολ του Αϊντάρεβιτς, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός έφυγε λίγο αργότερα.

Αν επιστρέψει στο λιμάνι και ο Λεμονής τότε θα μιλάμε για μεγάλη δικαίωση...

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags