Facebook Pixel Aυτός θα στείλει τον ΠΑΟ στο Φάιναλ Φορ - Έβαλε και χθες φαρδιά πλατιά την υπογραφή του
Μπάσκετ
| 2017-03-24 10:30:00

Aυτός θα στείλει τον ΠΑΟ στο Φάιναλ Φορ - Έβαλε και χθες φαρδιά πλατιά την υπογραφή του

Aυτός θα στείλει τον ΠΑΟ στο Φάιναλ Φορ - Έβαλε και χθες φαρδιά πλατιά την υπογραφή του

Ποιος παίρνει από το χεράκι τους "πράσινους" και τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στους "4" της Πόλης;

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα την τρέχουσα χρονιά. Την έκανε, όμως, κόντρα στην Μπασκόνια και πλέον είναι φαβορί για τη κατάκτηση της τέταρτης θέσης και του πλεονεκτήματος της έδρας. Αυτό θα το πάρει αν κερδίσει τα δύο ματς, που απομένουν με ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι, και την ίδια ώρα η Φενέρ χάσει, είτε από τη Ρεάλ, είτε από την Μπαρτσελόνα.

Αυτή η νίκη του Παναθηναϊκού είναι η δεύτερη, που φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Τσάβι Πασκουάλ. Η πρώτη ήταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Κύπελλο, απέναντι στον Ολυμπιακό. Οταν έριξε στο παρκέ τον Κένι Γκάμπριελ, ενώ δεν το περίμενε κανείς, και την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο πολύ εκείνο το βράδυ ομάδα με αρχή, μέση και τέλος.

Κόντρα στην Μπασκόνια, ο Πασκουάλ έβγαλε λαγό από το καπέλο με την άμυνα ζώνης, που εφάρμοσε για μεγάλο διάστημα στο πρώτο ημίχρονο. Με αυτή τη άμυνα ο Ισπανός περιόρισε τους χώρους για τους Βάσκους, που αιχμαλωτίστηκαν και δεν μπορούσαν καν να βάλουν ούτε κάποια ελεύθερα σουτ που είχαν. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή επιθετική συμπεριφορά και έτσι προηγήθηκε με 37-21 στο ημίχρονο.

Κάπως έτσι κύλησε το ματς και στην τρίτη περίοδο. Στην τέταρτη παρουσιάστηκε ένας άλλος Παναθηναϊκός που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Αλλά ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά, που δεν ήταν εύκολο να καλυφθεί. Τζέιμς και Καλάθης στην τελική ευθεία σφράγισαν τη μεγάλη νίκη του "τριφυλλιού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags