Facebook Pixel Φοβερές ατάκες Μανωλά για Ελλάδα και... Λουκάκου
| 2017-03-24 20:38:00

Φοβερές ατάκες Μανωλά για Ελλάδα και... Λουκάκου

Φοβερές ατάκες Μανωλά για Ελλάδα και... Λουκάκου

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για το αυριανό ματς της Ελλάδας με το Βέλγιο, εξήγησε ποια είναι η... υποχρέωση της Εθνικής και εξήγησε ποιο είναι το πλάνο του ίδιου και του Παπασταθόπουλου, για να σταματήσουν τον παικταρά των Βέλγων.

Ο Κώστας Μανωλάς υποστήριξε σε δηλώσεις του πως η Εθνική Ελλάδας θέλει να αποδείξει κόντρα στο Βέλγιο ότι ανήκει στην ελίτ, ενώ ανέφερε πως δεν θα πουλήσει εύκολα το… τομάρι της.

«Το Βέλγιο έχει σημαντικές απουσίες, αλλά έχει ένα ρόστερ με τους καλύτερος παίκτες στην Ευρώπη και αν λείπει ο Αζάρ, έχει παίκτες να τον καλύψουν. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε αρχικά.

Για την σπουδαιότητα του ματς: «Είναι ένα σημαντικό ματς, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Το Βέλγιο είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά δεν θα μπούμε στο γήπεδο σαν να έχουμε χάσει το παιχνίδι. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Όταν αγωνίζεται κάποιος κόντρα σε τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές το κίνητρο είναι υψηλό. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι ανήκουμε και εμείς στην ελίτ. Είμαστε ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και αύριο θα το αποδείξουμε».

Για τον Λουκάκου: «Έχω παίξει στο παρελθόν εναντίον του. Ξέρουμε το ταλέντο του, είναι μεγάλος παίκτης αλλά και εγώ και ο Σωκράτης είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα θα τον δούμε στο βίντεο και θα προετοιμαστούμε για αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags