Facebook Pixel Μεγάλη ανατροπή με Λοτζέσκι! Γλίτωσε τα χειρότερα, μικρή τελικά η ζημιά - Πότε γυρίζει πίσω! (BINTEO)
| 2017-03-25 03:11:00

Μεγάλη ανατροπή με Λοτζέσκι! Γλίτωσε τα χειρότερα, μικρή τελικά η ζημιά - Πότε γυρίζει πίσω! (BINTEO)

Μεγάλη ανατροπή με Λοτζέσκι! Γλίτωσε τα χειρότερα, μικρή τελικά η ζημιά - Πότε γυρίζει πίσω! (BINTEO)

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον άσο του Ολυμπιακού, καθώς δεν υπέστη τελικά ρήξη αχίλλειου. Διαβάστε πότε θα είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί και ποια ματς θα χάσει!

Αν και όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα, μόλις τον είδαν να πέφτει στο παρκέ του ΣΕΦ και να φεύγει από το γήπεδο με την βοήθεια των συμπαικτών του, μη μπορώντας να πατήσει το αριστερό του πόδι, τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα για τον Ματ Λοτζέσκι.

Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκεί διαπιστώθηκε πως οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα, δεν ήταν σωστές!  

Ο Λοτζέσκι υπέστη ρήξη υποκνειμηδειου τένοντα και θα χρειαστεί να μείνει περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες, με την τελική γνωμάτευση από το «ερυθρόλευκο» ιατρικό επιτελείο να ανακοινώνεται μέσα στο Σάββατο.

Έτσι λοιπόν, από τον Ολυμπιακό υπολογίζουν πως ο έμπειρος άσος θα επιστρέψει σε περίπου έναν μήνα, χάνοντας σίγουρα τα δύο επόμενα ματς για την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκα, ενώ θα κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει (έστω κάποια ματς, αν όχι από την αρχή) τα πλέι οφ της διοργάνωσης, τα οποία ξεκινούν στις 18 Απριλίου!

Δείτε ξανά το βίντεο με τον τραυματισμό του και σοκαριστικές στιγμές που ακολούθησαν:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags