Facebook Pixel Θα είναι πλήγμα! Φεύγει το καλοκαίρι βασικός του Παναθηναϊκού;
| 2017-03-31 17:14:00

Θα είναι πλήγμα! Φεύγει το καλοκαίρι βασικός του Παναθηναϊκού;

Θα είναι πλήγμα! Φεύγει το καλοκαίρι βασικός του Παναθηναϊκού;

Ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ενδέχεται να μην βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μετά το καλοκαίρι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στο ξεκίνημα της χρονιάς έδειχνε έξω απ' τα νερά του, παρότι η ποιότητά του ήταν αδιαμφισβήτητη. Όσο, όμως, περνούσε ο καιρός, με αποκορύφωμα την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, τόσο έδειχνε το ταλέντο του, που τον έκανε βασικό και αναντικατάστατο.

Ο λόγος για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Κιέβο και για να καταφέρουν οι Πράσινοι να τον κρατήσουν, θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ αφού η ρήτρα εξαγοράς του ανέρχεται στα 3 εκ. ευρώ.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, δημοσίευμα της ιστοσελίδας ‘’tuttomercatoweb’’ οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" κατέθεσαν μια πρώτη πρόταση στην ιταλική ομάδα για τον παίκτη, ωστόσο αυτή δεν φάνηκε να την ικανοποιεί.

Κι αυτό επειδή στην Κιέβο πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Εμποκού και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Έτσι, οι Πράσινοι ή θα πρέπει να επανέλθουν με μεγαλύτερη πρόταση, ή θα πρέπει να βρουν μια "φόρμουλα" για να ανανεώσουν τον δανεισμό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags