Facebook Pixel Μόνο στον SportDog: Τα μάτια της Ε.Ε.στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!
| 2017-04-02 12:45:00

Μόνο στον SportDog: Τα μάτια της Ε.Ε.στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μόνο στον SportDog: Τα μάτια της Ε.Ε.στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Μάθετε γιατί το αθηναϊκό ντέρμπι θα γίνει θέμα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα είναι στραμμένα την Κυριακή τα «μάτια» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάποιοι θα μπορούσαν να συνδυάσουν αυτήν την πληροφορία με την «Αγιά Σοφιά», δεδομένης της ερώτησης που άσκησε στις αρχές Μαρτίου, στο ευρωκοινοβούλιο, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «... να απαντήσει με ποιο τρόπο προτίθεται να ασκήσει πιέσεις στο Δήμο για να τηρήσει τις αποφάσεις που έχουν εγκριθεί και να συμμορφωθεί με τις νόμιμες διαδικασίες».

Το αθηναϊκό ντέρμπι όμως δεν θα γίνει αντικείμενο ενδιαφέροντος γι'αυτόν τον λόγο. Πριν από τέτοιου είδους παιχνίδια, είθισται να γίνεται το πρωί, συνάντηση, στην οποία οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων, στελέχη της διοργανώτριας αρχής και αξιωματικοί της αστυνομίας κάνουν τις τελικές τους συζητήσεις για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Αυτή η πρωινή συνάντηση για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα είναι ιδιαίτερη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του SportDog, παρόντες στη σύσκεψη θα είναι και 11 μέλη της Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας απο το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Οι Ευρωπαίοι θα παρακολουθήσουν από κοντά πως γίνεται στην Ελλάδα μία σύσκεψη ασφαλείας σε τόσο σημαντικές αναμετρήσεις.

Δεν αποκλείεται τα μέλη της επιτροπής να κάνουν παρατηρήσεις και να δώσουν συμβουλές πάνω σε ορισμένους τομείς ασφαλείας. Γιατί είναι δεδομένο, ότι η 11άδα του ευρωκοινοβουλίου θα ελέγξει, αν τηρήθηκαν τα μέτρα, αφού θα παρακολουθήσει, το απόγευμα από τις εξέδρες του σταδίου, την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags