Facebook Pixel Απίθανες ατάκες Κάνιας για το πρώτο γκολ της καριέρας του - "Με ρώτησαν πόσα πλήρωσα τον τερματοφύλακα"!
| 2017-04-04 14:53:00

Απίθανες ατάκες Κάνιας για το πρώτο γκολ της καριέρας του - "Με ρώτησαν πόσα πλήρωσα τον τερματοφύλακα"!

Απίθανες ατάκες Κάνιας για το πρώτο γκολ της καριέρας του - "Με ρώτησαν πόσα πλήρωσα τον τερματοφύλακα"!

Ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός πως πέτυχε γκολ στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΛ στην Τούμπα...

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας σκόραρε το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας και για αυτό το επίτευγμα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της "Marca", πετώντας τρομερές ατάκες για την ώρα των πανηγυρισμών του.

«Καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν… Αποκλείεται! Κοιτούσα τον διαιτητή, τον κόσμο… Δεν ήξερε που να πάω. Στον πανηγυρισμό έκανα τα πάντα: το αφιέρωσα στην κοπέλα μου, στον αδελφό μου, έκανα το αεροπλάνο…», υποστήριξε αρχικά.

Σκοράροντας από μακρινή απόσταση ο Κάνιας δέχθηκε τα πειράγματα των φίλων, των συμπαικτών του και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ: «Οι φίλοι μου, μου έλεγαν ότι έκανα το ‘σουτ του βάτραχου’ γιατί μετά το σουτ η μπάλα αναπήδησε τουλάχιστον 40 φορές. Από την ομάδα με ρώτησαν πόσα πλήρωσα τον τερματοφύλακα».

Τέλος σχολίασε το γεγονός της έλλειψης του γκολ από το ρεπερτόριο του: «Όταν είσαι επαγγελματίας έχεις περισσότερο ρόλο θέσης. Εγώ παίζω 6άρι και δεν χρειάζεται να κάνω πολλά στην επίθεση, ενώ δεν είμαι 1.90 μ. για να προωθούμαι στα κόρνερ. Ελπίζω το γμολ που πέτυχα να μην είναι το τελευταίο…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags