Facebook Pixel ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ στον Άρη!Πάνε στον Άρειο Πάγο για τη Λαμία!
| 2017-04-04 18:53:00

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ στον Άρη!Πάνε στον Άρειο Πάγο για τη Λαμία!

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ στον Άρη!Πάνε στον Άρειο Πάγο για τη Λαμία!

Oι άνθρωποι της κίτρινης ΠΑΕ προσπαθούν να πιέσουν καταστάσεις προκειμένου να γίνει το... αυτονόητο, δηλαδή η υπόθεση να φτάσει επιτέλους στις δικαστικές αίθουσες.

H ΠΑΕ ΑΡΗΣ όλο αυτό το διάστημα κινήθηκε αθόρυβα και σήμερα υπήρξε συνάντηση με την αρμόδια επιθεωρήτρια του Αρείου Πάγου.

Υπήρξε λεπτομερέστατη ενημέρωση -από το νομικό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Ατλαμάζογλου-, για την υπόθεση και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η κα. Μπόζνου της Πρωτοβάθμιας επιτροπής της football league πρέπει να πάρει μία απόφαση.

Είτε να δικάσει την υπόθεση, είτε να ανακοινώσει την απόρριψή της προς τους ανθρώπους του ΑΡΗ ώστε να έχουν το δικαίωμα της έφεσης στην αρμόδια επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Εκτίμηση των Θεσσαλονικέων είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, μια και δεν αποκλείεται από τις ενέργειες που γίνονται, η αρμόδια Επιτροπή να αναγκαστεί να εκδικάσει στις ενστάσεις.

Να σημειώσουμε οτι εφόσον η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League απορρίψει την υπόθεση, τότε οι Αρης και ΟΦΗ διατηρούν το δικαίωμα της έφεσης στην αρμόδια επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags