Facebook Pixel Ποντάρεις στα γκολ και πληρώνεσαι!
| 2017-04-05 12:12:00

Ποντάρεις στα γκολ και πληρώνεσαι!

Ποντάρεις στα γκολ και πληρώνεσαι!

Γεμάτο και το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τις εμβόλιμες αγωνιστικές να μαγνητίζουν. Μπόλικες επιλογές προκύπτουν από όλα τα πρωταθλήματα και είμαστε έτοιμοι για ακόμα ένα ταμείο!
 

Γκλάντμπαχ – Χέρτα

Η Γκλάντμπαχ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκτός έδρας και μόνο κολακευτικά μπορεί να νιώθει για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού ήταν τυχερή και θα μπορούσε να είχε χάσει. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ζόμερ, που κατέβασε τα ρολά, ενώ έπιασε και πέναλτι. Από την άλλη μεριά, η Χέρτα ττήθηκε με 3-1 εντός έδρας από τη Χόφενχαϊμ. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα φέτος στο Βερολίνο. Δίκαια πάντως έχασε και αρκετά εύκολα, ειδικά όταν έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μίτελστεντ. Είχε καταφέρει πάντως να προηγηθεί με τον Πέκαρικ στο 32’. Τί παίζουμε; Η Γκλάντμπαχ θέλει νίκη οπωσδήποτε καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Οι συγκυρίες βοηθάνε, καθώς η Χέρτα είναι κακή στα τελευταία ματς και θα παίξει χωρίς τον Ιμπίσεβιτς. Προβάδισμα στον άσο, που βρίσκεται χαμηλά, στροφή στα πολλά γκολ, που η απόδοση κρίνεται μεγάλη.

Γκλάντμπαχ – Χέρτα over 2.5 (2.20)

Χαλ – Μίντλεσμπρο

Σπουδαία νίκη για τη Χαλ, που ανέτρεψε το σκορ κόντρα στη Γουέστ Χαμ και επιβλήθηκε με 2-1. Παρότι παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, δείχνει ότι έχει τον τρόπο να παλέψει για την παραμονή της. Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο προπονητής Μάρκο Σίλβα, όμως τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για... χαμόγελα, καθώς η αναμέτρηση με την Μίντλεσμπρο είναι ένας ακόμα τελικός. Στο άλλο στρατόπεδο, η «λευκή ισοπαλία» στην έδρα της Σουόνσι δεν άφησε ικανοποιημένη τη Μίντλεσμπρο, που έδειξε μεν κάποια σημάδια βελτίωσης, ωστόσο χρειάζεται νίκες για να μπορέσει να αποτρέψει τον υποβιβασμό, καθώς το «τρίποντο» αγνοείται επί δώδεκα αγωνιστικές. Πού ποντάρουμε; Κρίσιμο ματς για την παραμονή, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Χαλ εμφανίζεται πιο πειστική και δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει στην κατηγορία. Στην έδρα της τα πηγαίνει καλά εσχάτως και θα την εμπιστευτούμε.

Χαλ – Μίντλεσμπρο 1 (2.20)

Αλαβές – Οσασούνα

«Φυσιολογική» μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα που υπέστη η Αλαβές από τη Ρεάλ Μαδρίτης (με 3-0 εκτός έδρας), αν και το ταβάνι της φέτος είναι πολύ ψηλά. Συν τοις άλλοις, εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική και κοίταξε στα μάτια την ανώτερη αντίπαλό της: δικαίως διαμαρτύρεται για οφσάιντ στο πρώτο γκολ που δέχθηκε (31’), ενώ τα δύο τελευταία τέρματα των γηπεδούχων ήρθαν στο φινάλε (85’, 88’). Έτσι, μπήκε στοπ στο μίνι αήττητο σερί της των 3 αγώνων. Η Οσασούνα συνεχίζει την… περιπλάνησή της στα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν και απομένει η τυπική επικύρωση του υποβιβασμού της. Το Σάββατο υπέστη μία ακόμα ήττα, αυτή τη φορά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας (1-2). Για πολλοστή φορά η αμυντική γραμμή της θύμιζε «παιδική χαρά», βρέθηκε με δύο τέρματα στην πλάτη (12’, 44’), ενώ ισορρόπησε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, ιδίως μετά το 60’: μείωσε στο 79’ και πάλεψε για την ολική επαναφορά, αλλά δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειές της. Τί κρατάμε; Η άμυνα της Οσασούνα αποτελεί τη… χαρά των αντίπαλων επιθετικών και σε κάθε παιχνίδι δίνει δικαιώματα και δέχεται σωρηδόν γκολ. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα, αφού θα παραταχθεί με πολλές ελλείψεις και δεν πρόκειται να προτάξει σκοπιμότητες. Ευκαιρία για την Αλαβές να «ξεμπουκώσει» επιθετικά, αναμένεται πλούσιο θέαμα.

Αλαβές – Οσασούνα over 2.5 (1.87)

Κιλμάρνοκ – Ρέιντζερς

Για τρίτο ματς έμεινε αήττητη η Κιλμάρνοκ, η οποία έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με την Ινβερνές εκτός έδρας. Αν και λόγω της νίκης της Πάρτικ Θιστλ απομακρύνθηκε από την εξάδα κατά τέσσερις βαθμούς, ο υπηρεσιακός ΜακΚάλοχ δηλώνει αποφασισμένος να δει την ομάδα του στα πλέι οφ. Σκοράρει για εννιά ματς στη σειρά, δέχθηκε στα οκτώ από αυτά τα ματς τουλάχιστον ένα γκολ. Η Ρέινζερς μπορεί να πήγε με καλό σερί στη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες, δεν ήταν εξίσου καλή ωστόσο η επιστροφή από εκείνη, καθώς άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς με αντίπαλο την Μάδεργουελ εντός έδρας, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 και ενώ δεν είχε σχέση με την ομάδα που βλέπαμε πριν την αποχή των δυο εβδομάδων. Τι επιλέγουμε; Η Κιλμάρνοκ είναι εκείνη που έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αφού ακόμα και ο βαθμός, με βάση το ότι η Πάρτικ Θιστλ παίζει στη Σέλτικ, θα της δώσει φουλ ελπίδες για την έκτη θέση και τα πλέι οφ. Η γηπεδούχος έχει αποδείξει εξάλλου ότι είναι επικίνδυνη, η Ρέιντζερς έχει κενά στην άμυνα, μοιάζει λογική η επιλογή του goal/goal.

Κιλμάρνοκ – Ρέινζερς G/G (1.90)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags