Facebook Pixel Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ στα ημιτελικά του κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Life
| 2017-04-06 16:51:00

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ στα ημιτελικά του κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ στα ημιτελικά του κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας και η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να λείπει από τα δύο σημαντικά ποδοσφαιρικά ραντεβού στο δρόμο για το μεγάλο τελικό.

Οι μικροί φίλαθλοι της Κερκίδας ΟΠΑΠ και οι συνοδοί τους θα παρακολουθήσουν από κοντά και τις δύο αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, τη Μεγάλη Τετάρτη, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στις 26 Απριλίου 2017, στο ΟΑΚΑ.

Έχει ξεκινήσει ήδη η υποβολή συμμετοχών μέσω του www.kerkidaopap.gr και για τους δύο αγώνες. Όσοι κληρωθούν θα κερδίσουν δωρεάν διπλά εισιτήρια και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κερκίδας ΟΠΑΠ, να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα με πλούσια αγωνιστική δράση και πολλές εκπλήξεις. Θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνα, θα κερδίσουν δώρα, θα κάνουν face painting και θα φωτογραφηθούν με τον «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.

Όλα οι διαθέσιμοι αγώνες και πληροφορίες για πρόγραμμα στο: www.kerkidaopap.gr

Έφτασαν τις 10.400 οι συμμετοχές για την Κερκίδα ΟΠΑΠ

Από την πρώτη μέρα μικροί και μεγάλοι έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ. Οι αιτήσεις για συμμετοχή τη φετινή σεζόν έχουν φτάσει ήδη τις 10.400.  Η πιο ενθουσιώδης κερκίδα των γηπέδων, η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ, έχει βρεθεί μέχρι σήμερα σε 45 αναμετρήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ και συνεχίζει δυναμικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags