Facebook Pixel Όλα τούμπα πριν τον ΠΑΟ - Αυτοί "έφτιαξαν" τον Ίβιτς - Τρελές ατάκες για Μπίσεσβαρ και Κάνιας
| 2017-04-06 20:53:00

Όλα τούμπα πριν τον ΠΑΟ - Αυτοί "έφτιαξαν" τον Ίβιτς - Τρελές ατάκες για Μπίσεσβαρ και Κάνιας

Όλα τούμπα πριν τον ΠΑΟ - Αυτοί "έφτιαξαν" τον Ίβιτς - Τρελές ατάκες για Μπίσεσβαρ και Κάνιας

Πολλά χαμόγελα στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη κατά του Ατρόμητου! Οι… άσοι που έβγαλε από το μανίκι του ο Ίβιτς την κατάλληλη στιγμή και οι… ατάκες που ακούστηκαν στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου του Περιστερίου!

Ο Δικέφαλος του Βορρά άρχισε πάλι να θυμίζει την ομάδα του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου. Στο Περιστέρι έφτασε στην τρίτη σερί νίκη του στη Super League και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του εδώ και ένα μήνα και κάνοντας ξανά τους ΠΑΟΚτσήδες να χαμογελούν και να περιμένουν με ανεβασμένη ψυχολογία το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα!

Ο Ίβιτς έχει και άλλους λόγους να χαμογελάει, στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν! Αυτοί ακούνε στα ονόματα των Στέλιου Κίτσιου, Εργκούς Κάτσε και Ευθύμη Κουλούρη, που άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Λάρισα την Κυριακή μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγές και ήταν πρωταγωνιστές στο Περιστέρι ως βασικοί.

Ο Κίτσιου ήταν φανταστικός και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας και σαν δεξί μπακ και ως δεξί εξτρέμ και δίνοντας την ασίστ στον Κουλούρη για το 2-0, ο Κάτσε έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο παίζοντας μπροστά από τον Κάνιας και δίπλα στον Τσίμιροτ και ο Κουλούρης πέτυχε το γκολ που «έκοψε» τα πόδια των παικτών του Ατρόμητου πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ακόμα ένα.
Το κέρδος λοιπόν του Ίβιτς είναι πως πριν τα παιχνίδια που μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και τους αγώνες των Playoff, έχει τρεις επιπλέον επιλογές για την ενδεκάδα και ενώ περιμένει και την επιστροφή του Πρίγιοβιτς!

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και από σήμερα θα προετοιμαστεί για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου μετά τη λήξη του αγώνα και στο ταξίδι της επιστροφής.

Δύο από τα κεντρικά πρόσωπα, ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Πέδρο Κάνιας. «Τι τους έκανες ρε παικταρά» άκουσε ο Ολλανδός να του λένε στα αποδυτήρια για το φανταστικό γκολ που πέτυχε στο 2΄ του αγώνα, με μία ντρίπλα και ένα πλασέ που θύμισαν το… είδωλο του 29χρονου μέσου (αλλά και του πατέρα του, εξού και το όνομα που έδωσε στον γιο του), Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που… πείραξαν τον Κάνιας για τη χαμένη ευκαιρία στο 82΄, τρεις ημέρες μετά το γκολ που πέτυχε κατά της Λάρισας, που ήταν και το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας! «Αν συνεχίσεις έτσι θα βγεις πρώτος σκόρερ» η χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags